Connery

Need for Speed drøner ind i din lokale biograf

den benzinslugende franchise er blevet overført fra spil til det store lærred!

Need for Speed drøner ind i din lokale biograf
Need for Speed er uden tvivl et af de fedeste bilspil på markedet, hvis man søger efter fede biler, vilde løb og ikke mindst en masse action. Selve franchiset ligger på 7. pladsen over de mest indtjenende spil nogensinde, og man forstår godt hvorfor!

Med så stor en succes på spilmarkedet bliver det ofte kutyme, at man overfører konceptet til det store lærred. Instruktøren Scott Waugh har taget teten sammen manuskriptforfatter George Gatins og har i det seneste stykke tid bakset med projektet.

Den 20. marts får filmen Need for Speed premiere i de danske biografer, og det bliver spændende at se, om konceptet kan holde vand på det filmiske medie. Man har tidligere set halvstore spil-til-film-fiaskoer såsom Hitman-filmen, men med en af skuespillerne fra Breaking Bad-duoen, Aaron Paul, i front og en fandens til godt spil som belæg for handlingen, kan man muligvis godt sætte næsen op efter et fedt plot. Der bliver uden tvivl ikke sparet en øre på adrenalin, benzinslugende biler og en masse action.

Skal du ind og se den? Se traileren i artiklen og giv din mening!
ANNONCE

Vind billetter til filmen!

Vi har fået en sending fribilletter til filmen, og giver gladeligt ud. Vi trækker 5 heldige vindere, der har udfyldt konkurrenceformularen herunder, den 18. marts kl 20.00! (Husk: Hvis du er på mobil skal du vælge desktopvisning!
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce