Connery

Motorbåd - den danske Tesla på vandet?

Ny, elektrisk motorbåd i skandinavisk design

Sol og sommer hænger unægteligt sammen med vand. Så snart solen skinner, ledes tankerne hen på en tur på stranden. Et dyk i en pool. Eller måske endda en tur på vandet i en båd. Og hvorfor så ikke gøre det i en lækker en af slagsen? Det danske motorbådsmærke, RAND Boats, lancerer nu RAND Picnic, som er deres nye, elektriske motorbåd. Den elektriske motor samt brugen af solenergi gør sejlturen både lydløs og bæredygtig, og båden kan sejle i op til 16 timer. Der er plads til 10 personer, og båden er derfor velegnet til en tur på vandet med gode venner.

ANNONCE
Motorbåd - den danske Tesla på vandet?

Bag RAND Boats står Carl Kai Rand, som, lige siden han var lille, har drømt om at designe. Carls ønske for fremtiden står klart: Han vil nyskabe bådindustrien gennem en helt ny tilgang til design, og han er da allerede godt i gang. Over de kommende fem år er der nemlig planlagt hele fem nye modeller, der spænder i både størrelse og bådtype, men alle med den bæredygtige profil, funktionalistiske brugerflade og det moderne danske design til fælles. Ambitionerne er høje, og RAND Boats satser på, at de på sigt kan retfærdiggøre at kalde sig for ’Tesla på vandet’.

Og hvis du ikke lige tænker, at du skal være bådejer nu og her, så kan du stadig tilbringe en sommer på vandet. Det er nemlig også Carl, der er en af iværksætterne bag bådudlejningen GoBoat i Københavns Havn, hvor sejlhungrende mennesker, der ikke lige har en båd til rådighed, kan låne en RAND Boat og dermed lege bådejere for en dag.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce