Connery

Milliardærdrømmen: køb din egen flydende ø

Når du vil være i fred for omverdenen med stil!

Hvis man hører til samfundsklassen, som tørrer røv i plovmænd og guldtoiletpapir, så er der altid ting, som man kan stræbe efter at have på sit CV af livsopnåelser.

Den seneste på listen er at have sin helt egen private ø. That’s right. Din helt egen ø til fri afbenyttelse.

Hvad er det så for en størrelse? Se den herunder. Kokomo Ailand er navnet.

ANNONCE
Milliardærdrømmen: køb din egen flydende ø
Milliardærdrømmen: køb din egen flydende ø

Øen er bygget op af godt og vel 80 meter høje penthouse suites, som du kan indrette som du vil. Slyngelstue, man cave, hjemmebiograf, you name it.

Bliver du pludselig træt af at være et bestemt punkt på havet? No problem, du letter bare anker og flyder hen til dit nye grund.

Desuden har du på øen din helt egen helipad og ikke mindst en mini-havnestation, hvor du kan parkere du motherfucker af en yacht. 

ANNONCE
Milliardærdrømmen: køb din egen flydende ø

Øen har nærmest begrebet ’oase’ i sin pureste form, da man også har mulighed for at få sit eget vandfald.

Centrum af øen har et 360-graders syn over hele området, så du kan holde øje med at dine gæster ikke besudler dit master bedroom med deres safter og desuden få følelsen af, at du er numero uno-boss på øen. 

ANNONCE
På den mere tekniske front rummer øen også:

- Spa

- Motionscenter

- Beauty salon

- Bar

- Pool

Milliardærdrømmen: køb din egen flydende ø

For at gøre øen mere ‘ø-agtig’ er der planter, palmetræer og generel vegetation rundt omkring på grunden, samt et par stationer, hvor man kan fodre hajerne i havet.

Designerholdet hos firmaet Migaloo Private Submersible Yacht er eftersigende blot en billionær-sponsor fra at søsætte projektet for alvor, og det varer nok ikke længe før den ultimative penisforlænger får de rige til at smide kontanterne af sted.

Konceptet kan også bruge til et hovedkvarter, highclass hotel eller et casino, så vi må se, hvad fremtiden byder på.

Vi er i hvert fald begyndt at spare op til Connerys nye HQ – prisen er endnu ikke offentliggjort, og det er aldrig et tegn på, at du får den for en skilling. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce