Marvel lancerer Black Panther-superbil i samarbejde med Lexus

Er neonrør blevet in igen?26. oktober, 2017 - kl. 09:40
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Marvel kører på skinner for tiden, og mens Thor drøner i gennem biografen over hele verden fra i dag med Ragnarok, så kan vi allerede nu begynde at se frem til Black Panther, som rammer markedet til februar 2018.

For at skabe lidt mere hype omkring filmen og desuden hoppe med på bølgen af film-markedsføring for andre produktselskaber - eksempelvis Kingsman-whiskyen fra Old Forrester eller Johnnie Walkers Directors Cut Whisky til Blade Runner 2049 - det sker i forbindelse med et samarbejde mellem Marvel og Lexus.

Lexus er blevet inspireret af Black Panther til to nye varianter til LC-modellerne - den ene er meget et 'hyggeeksperiment', mens den anden rammer markedet i limited edition på 100 stk. 

“We’re bringing our two worlds together by letting our imaginations run wild like there are no limits to what’s possible,” fortæller marketing-vicepræsident Mindy Hamiliton hos Marvel.

Well, bilen er godt liret i gennem, hvis du spørger mig og så med neon - den ser cool ud, men cool nok?

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen