Connery

Mand med transplanteret penis har dyrket sex!

Happy ending for 21-årig bro

Mand med transplanteret penis har dyrket sex!

Det må være et af verdens mænds værste mareridt: At få amputeret det tredje ben!

Og netop det grufulde mareridt, blev virkelighed for en nu 21-årig mand i Sydafrika. Det skete fordi følgerne efter en rituel omskæring blev for slemme, og det efterlod ham med bare en (1!) centimeter, af hans oprindelige lem.

Manden har ikke blot fået en ny fungerende penis, men nu er funktionen også bekræftet, som funktionel for hans sexliv! 

ANNONCE
Ritualet den unge mand var udsat for, siges at tage livet af over 100 unge mænd om året, i regionen. - Mand med transplanteret penis har dyrket sex! Ritualet den unge mand var udsat for, siges at tage livet af over 100 unge mænd om året, i regionen.

Operationen

Operationen fandt sted 11. december sidste år, og det var ikke sådan ligetil.

Det lykkedes dog, ved en ni timer lang operation, takket være et dedikeret team på Stellenbosch University i Cape Town, lyder det blandt andet fra BBC.

Manden var allerede 18, og seksuelt aktiv, da den dårlige omskæring fandt sted. 

Operationen var en udfordring for kirurgerne. Normalt er blodårene der skal arbejdes med, ved fx. en nyreoperation op til en cm bred, men i dette område er de kun 1.5 mm. 

ANNONCE

It works!

I dag, 3 måneder efter operationen kan den unge mand både lade vandet, få en erektion og endda en udløsning. På hospitalet havde de først forventet fuld funktionalitet efter to år, og er overraskede over det hurtige rekreationsforløb.

(Det er ikke hver dag at en sådan operation går godt, og i 2014 fik en 44-årig kinesisk mand fjernet en tranplanteret penis efter bare 10 dage, på grund af psykologiske traumer.)

Fra Frank Graewe, der var en af de deltagende professorer i operationen, er meldingen også ekstremt positiv: 

"Patienten får gode rejsninger, kan ejakulere og har ofte sex med sin partner."

og fortsætter:

"Det er et massivt gennembrud. Vi har bevist at det kan lade sig gøre - vi kan give nogen et organ, der virker lige så godt, som det de havde før."

Mon ikke patienten er endnu mere glad og tilfreds en lægerne? Det tænker vi.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce