Madværkstedet: Optimer dit køkkenudstyr

Tips og tricks til at opgradere dit køkkengame.4. oktober, 2016 - kl. 00:00
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Hvis man går op i madlavningens ædle kunst og har mod på at eksperimentere med diverse retter på godt og ondt i køkkenet, så skal man også have det rette udstyr. Vi har fundet en række forskellige idéer og upgrades, som enten bør være i dit basislager, eller som kan skubbe dine kulinariske evner såvel som oplevelser op på det næste niveau. 

Skærebræt

De lidt mere rustikke skærebrætter lavet af træ findes i flere variationer, men giver væsentlig mere sjæl og mandighed i køkkenet end de almindelige plastikplader.

Skærebræt, teaktræ: 599,00 kr, Xakt.dk

Lowball-glas

Lowball-krystalglas bør altid være inden for en arms længde i køkkenet, hvis man hurtigt skulle kunne skåle i whisky eller rom.

Frederik Bagger lowball-glas, 2 stk: 299,00 kr., Ropeofdope.dk

Kaffe

Mens en kaffemaskine af den klassiske slags med filter allerede bør have sin plads i køkkenet på basisniveauet til de hurtige morgener, så skal der også være plads til selvforkælelse. To opgraderinger:

- Bialetti:

Kanden forvandler et par skefulde kaffepulver til brandvarm espresso på ingen tid.

Bialetti espressokande: 259,95 kr., rigtigkaffe.dk

- Stempelkande/French Press:

Denne fantastiske sag er til de dage med god tid og fokus på selvforkælelse.

Bodum Chambord, 8 kopper:  349,00 kr., Kaffeteriet.dk

Kogebøger

Inspiration  til nye retter i det lidt mere moderne, landslige og innovative, kan man blandt andet finde i Ny Nordisk Hverdagsmad. Hvis du er mere ambitiøs om at gå i krig med en madkultur som helhed, så kan man blandt andet få fingrene i en hard-to-get-samling på nettet og diverse kræmmermarkeder, eksempelvis ’Den store asiatiske kogebog’.

Ny Nordisk Hverdagsmad: 99,95 kr., Arnoldbusck.dk

Knivmagnet i træ:

Et funktionelt, æstetisk og mandigt alternativ til den klassiske metalmagnet. Træet sørger for et blødere underlag, så du undgår at lave hakker i din knivs blad.

Knivmagnet, amerikansk valnød 40 cm: 999,00 kr., Noyer.dk

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen