Connery

Madonna

Så kommer hun endelig til Skandinavien

80'ernes store popikon Madonna, kendt for monsterhits som "Like a Virgin" eller "Get into the Groove" kommer til Horsens. Den 24. august 2006 giver hun sin første koncert nogensinde i Danmark og den eneste i Skandinavien, så der er ikke noget at sige til at der var komplet udsolgt efter bare få timer.
ANNONCE
Madonna
Madonna Luise Ciccone, født 19. august 1958 af italienske indvandrere i Bay City, Michigan, U.S.A., er en af de mest succesfulde kvindelige solosangere nogensinde.

Hendes første album fra 1984 hedder slet og ret "Madonna" og nummeret "Holiday" kom på top 20 listen næsten med det samme i U.S.A. og kort efter også i Europa. Året efter udkom hendes næste album "Like a Virgin" hvor hitnummeret "Material Girl" blev den første af 12 singler, som hittede på en første plads.

En af grundene til Madonnas succes skal nok findes i hendes evne til, ikke kun at ramme tidsnerven, men også til at forvandle og genopfinde sig selv. Således lagde hun sit image tæt op ad Marilyn Monroes på albummet Like a Virgen.

Skuespillerinden
Madonna prøver sig også som skuespillerinde og debuterer som Susan i komedien "Helt vild med Susan" i 1985. Det er også året hvor hun på sin 27 års fødselsdag, gifter sig med skuespilleren Sean Penn.

I mediernes søgelys
1989 var hun igen i mediernes søgelys og sørgede for noget nær en skandale, da hun udgav albummet "Like a Prayer", hvor hun i videoen ikke kun havde intim nærkontakt med en afroamerikaner, men også havde valgt en kirke som lokation og blandt andet danser kun iført underkjole foran brændende kors. En klar provokation til Ku Klux Klan, som i U.S.A. bestemt heller ikke gik ubemærket hen.

I 1990 udkommer hittet "Vogue", som homoseksuelle verden over har taget til sig, og bliver hendes til dato bedst solgte single.

To år efter chokerer Madonna verden igen. Denne gang ved at udgive bogen "Sex", som blandt andet hudløst ærligt skildrer hendes sexuelle tilbøjelighede, Albummet "Erotica" og videoen af samme navn skal vel også ses som en forlængelse af bogen. Samtidig opretter hun også sit eget pladeselskab "Maverick Records".

Evita
Efter 1994 albummet "Bedtimes Story", hvor islandske Bjørk skriver titelnummeret, prøver hun sig atter engang i 1996 som skuespiller i musicalen "Evita", hvor hun spiller sammen med Antonio Banderas.

Musicalen handler om den argentinske præsidentfrue "Eva Perron", som i Sydamerika var noget nær en folkehelt, indtil hun døde af kræft i 1952 af kun 33 år gammel. Musicalen havde tekst og musik af Andrew Lloyd Webber. Få måneder efter færdiggørelsen af indspilningerne føder hun sit første barn Lourdes Maria Ciccone Leon.

År 2000
Dette er året, hvor Madonna udsender albummet "Music", føder sit andet barn Rocco Richie, som hun får med filminstruktøren Guy Richie som hun også gifter sig med den 22. december samme år.

Efter at have lavet titelnummeret til James Bond filmen "Die Another Day", udgiver hun det hidtil dårligst sælgende album "American Life", som kun sælger 5 millioner. År 2000 er også året for hendes berømte tungekys med Britney Spears til en MTV Music Awards, som går verden rundt til stor forargelse for nogle og endnu større fornøjelse for andre.
ANNONCE
Madonna
Forfatterinden
Hvad mange ikke ved er, at Madonna også skriver og udgiver børnebøger, faktisk med stor succes. Således kom den første "The english roses" i 1993. Hun har efterfølgende udgivet yderligere fire.

I 2004 tog hun på sin "Re-Invention Tour", som i succes kun bliver overgået af Prince's "Musicology Tour".

Confessions from a Dancefloor
Hendes seneste album fra 2005 "Confessions from a Dancefloor" fører til en ny verdensturné, og det er det show, der den 24. august 2006 kommer til Horsens. Da det så sagt, så er ikke kun er den første koncert hun giver i Danmark, men også den eneste i hele Skandinavien, var billetterne udsolgt øjeblikkeligt.

Ikke desto mindre har connery.dk fundet ud af, at der dags dato stadig er billetter at få for dem, som gik forgæves. Det er til koncerterne i Tyskland, i henholdsvis Dusseldorf den 20, august 2006 og Hannover den 22. august 2006 samt i Amsterdam den 4. september 2006. Billetterne kan bestilles under det tyske bookingbureau. http://www.inventim.de/

Diskografi:
1983 Madonna
1984 Like a Virgen
1986 True Blue
1987 Who's that Girl
1987 You can Dance
1989 Like a Prayer
1990 Dick Tracy "I'm breathless"  filmmusik
1990 The Immaculate collection
1992 Erotica
1994 Bedtime Stories
1995 Something to Remember
1997 Selections from "Evita"  filmmusik
1998 Ray of Light
2000 Music
2001 GHV 2
2003 American Life
2005 Confessions on a Dancefloor
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce