Connery

Live: Inkslingers Under Huden

Dette værk omhandlende tattoveringer er både visuelt behagende og interessant læsestof

Foto: Peter Svendsen - Live: Inkslingers Under Huden Foto: Peter Svendsen
Update:
Inkslingers under huden - live

På fredag, lørdag og søndag 8-10. november er der bogmesse i Bellacentret. Turbine Forlaget på messen med den omfattende tattoo-bog Inkslingers under huden. Hver dag fra kl. 13 kan man opleve live-tatovering med tatovør Sabine Grønhøj, der også er med i bogen, og se hende tatovere i forlagets stand. Kom og oplev hvordan en tatovør arbejder og se tatoveringerne blive lavet direkte på huden. Og man kan selvfølgelig også købe et eksemplar af Inkslingers på messen.

ANNONCE
Live: Inkslingers Under Huden
Personlige beretninger fra 24 verdenskendte tatovører om en kunstform der er gået fra niche til mainstream og har udviklet sig voldsomt kvalitetsmæssigt i alle tænkelige retninger. 
 
Hvordan kan nogle tatovører være i besiddelse af et helt særligt talent, konstant udvikle og forfine deres teknikker og blive til verdenskendte specialister indenfor deres felt, så kunderne skal vente flere år for at få en tid i kalenderen?
 
I Inkslingers under huden – mennesket bag kunsten på kroppen - møder læseren 24 vidt forskellige tatovører fra hele verden. De er rejst fra lande som New Zealand, Østrig, Italien, USA, Syd Afrika, Tyskland, Finland, Island, Sverige og Danmark for at deltage i den årlige tatoveringsmesse Copenhagen Ink Festival, der er Skandinavien og Nord Europas største tatoveringsmesse. En unik festival der giver danskerne mulighed for at blive tatoveret og opleve de bedste tatovører i verden samlet under ét tag. For kun de bedste kommer igennem nåleøjet og får en stand på Copenhagen Ink Festival.
 
ANNONCE
Live: Inkslingers Under Huden
Inkslingers under huden er et spændende indblik i de forskellige tatovøreres historier og mening om den aktuelle tattoo-scene. Ud over de mange flotte og forskellige tatoveringer i bogen, er der nemlig også de enkelte historier bag de folk der udfører arbejdet. Der er tattoo artist fra rundt omkring i verden, men stadig et flertal af danskere, og det gør bogen til en perfekt partner hvis du vil have et hurtigt overblik over nogle af branchens spændende kunstnere og håndværkere. 

Fra egen side har det også skabt ekstra nysgerrig, og jeg skal have kigget nærmere på hvad Sabine Grønhøj fra Aalborg ellers har lavet...

Bogen er god både til folk der er interesserede i tatovering, men måske også folk der overvejer om de skal have en - ihvertfald er der mange gode tanker og overvejelser iblandt historierne i den.
ANNONCE
Titel: Inkslingers under huden
 
Forfatter: Jakob Schultz og Michael Caddy Søndergaard
 
Forlag: TURBINE FORLAGET, Aarhus, 2013 
 
ISBN: 978-87-7141-206-2
 
Sideantal: Ca. 290 sider 
 
Format: 24 x 24 cm
 
Vejl. udsalgspris: 349,-
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce