Connery

Lingerishow på Club S

Så blev der alligevel varmt i DK

Vi ved jo, alle at piger ved lov ikke må iføre sig særlig meget tøj fra juni til slutningen af august. Sådan har lovgivningen været i mange år, og sådan vil det forhåbentlig også forholde sig i langt tid fremover. Et dejligt eksempel på piger i minimale klæder oplevede Connery.dk torsdag den 9. august, da vi var blevet inviteret med til lingerishow.
ANNONCE
Lingerishow på Club S
Showet foregik på Club S, som er det famøse Luux om torsdagen, og vi var blevet inviteret derind af Sarah Louise Christiansen, som er indehaveren af DreamModels, der også stod for modellerne denne aften.

Nu er det ikke fordi, jeg ikke har set en pige i undertøj før, da jeg er fast abonnent på FHM. Så med den erfaring rigere følte jeg mig da også godt rustet til denne opgave. Pigerne gik på omkring fire drinks over tolv, og jeg fik placeret mig up front and center midt imellem en masse ungesvende med deres mobiltelefoner fremme.

De havde lavet en runway, som strakte sig fra den ene ende af Club S og ud til udgangen, så alle havde en chance for at se showet - og hvilket show. Med musikken pumpende ud af højtalerne vandrede disse lækre piger en efter en ud iblandt et storsavlende publikum, som med tilråb og hujen løftede stemningen til det pornografiske niveau.

Desværre blev der brugt lidt for meget scenerøg denne aften, og som publikum gjorde det ikke noget, men som fotograf var det til stor frustration. Ellers var det et meget vellykket arrangement med flotte piger, lækkert lingeri og sexet setup.
 
Hvis du gerne vil se et af disse lingerishows, så gå ind på www.membersclub.dk for mere info om næste show, men kan da godt hjælpe lidt og sige, at det næste show foregår på Club S den 30. august.
 
Du kan desuden gå ind på www.lingeributikken.dk, hvis du har set artiklens galleri og synes, at noget af dette lingeri absolut også ville klæde din kæreste. Denne aften var alle pigerne iført lingeri fra Hustler.

Modellerne kan du se meget mere til på www.dreammodels.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce