Connery

Lenovo Jedi Challenge er måske den fedeste idé til julens ønsker

Augmented reality er genialt til lyssværd!

Augmented reality + Lyssværd = Win. 

Lenovo løftede for nyligt sløret for Star Wars: Jedi Challenges, der er et dedikeret Augmented Reality Star Wars produkt. 

Basically, lader det dig kæmpe med lyssværd mod Darth Vader - i din egen stue! (Se videoen, for at spare mig en lang forklaring)

ANNONCE

Kittet består af et Lenovo Mirage Augmented Reality-headset og en dedikeret lyssværd controller. 

Sættet kan kobles til både Android og iPhones

Spilfeatures:

  • Kampe med lyssværd. Enhver kan Star Wars-fan kæmpe mod den mørke sides legendariske skurke som Kylo Ren og Darth Vader.  
  • Strategisk kamp. Brugere kan styre tropperne fra republikken, rebel-alliancen og modstandsbevægelsen mod separatisterne, Imperiet og ”First Order” i livlige kampe på tværs af gulvet midt i dagligstuen derhjemme.
  • Holochess. Som et af de mest ikoniske brætspil nogensinde filmatiseret gik Holochess for første gang lige i hjertet på filmelskere, da det blev vist på the ’Millennium Falcon’ i filmen Star Wars: Episode IV - A New Hope.Nu bringes Holochess til live i Jedi Challenges. Fans kan nu dirigere deres alien-hologrammer rundt på brættet i kampen om territorium og kontrol – alt sammen gennem AR-teknologi.

Gennem synlig light-tracking-teknologi arbejder headsettets sensorer sammen om at fastlåse lyssværd-controllerens position, hvilket giver brugerne mulighed for at se formerne af en stråle/glimt, som de kan bruge til at blokere i kamp eller til at interagere med spiluniverset.  Berørings-feedbacken aktiveres, når brugerne rammer eller blokerer deres modstandere, mens en enhed til måling af bevægelse sender information om rotation fra controlleren til smartphonen for at understøtte, at strålen forbliver stabil, mens man tager et skridt frem eller tilbage.

ANNONCE
Priser og tilgængelighed

Star Wars: Jedi Challenges vil være tilgængeligt fra starten af november til en vejledende pris på 2.299 DKK.

Læs mere på Jedichallenge.com

Del

Seneste nyt

Annonce