Connery

Leave Miley alone!

Så hold dog op. Har du aldrig været en undertrykt teenager, der blev pacet af en stage-dad og en børnekoncern?

Foto: Getty Images - Leave Miley alone! Foto: Getty Images
Så la' da vær'! Ved søndagens MTV EMA's i Amsterdam prøvede Miley Cyrus som forventet at overgå sit stunt fra VMA og på samme tid at pisse lidt på dem der i forvejen var ENORMT forargede over hendes opførsel på det seneste: Det lykkedes hende meget godt ved at fyre op under en joint, på scenen... (Det der lignede en joint)
Eller, det lykkedes hende ikke hverken at forarge eller overraske undertegnede, men jeg var godt underholdt.

Er det virkelig så underligt at en pige der har været igennem Disneys mediemaskine siden hun var helt lille, har brug for at lufte ud? I don't think so. Det meste af hendes liv har hun (formentlig) skulle passe sig ind under nogle stramme normer og retningslinjer som har været pålagt hende af hendes omgivelser. Tror jeg. Så får man da lyst til at gøre oprør? 

Ej, jeg kan sgu ikke engang holde en rant kørende, for jeg synes virkelig ikke der er noget at komme efter - damen underholder, det er det hun skal lave sine penge på - og hun levererer da varen må man sige. Anyways, hvis du ikke hader Miley Cyrus kan du jo altid tjekke galleriet med billeder fra hendes optræden ved EMA. (Der er også en dværg på et af billederne)

PS. Hun vandt faktisk en Best Video Award for Wrecking Ball, you know, den hvor hun gynger på en kæmpe nedbrydningskugle? Good stuff.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce