Connery

Lækre ure er oplagte gaveidéer til ham og hende

Hvis ikke du allerede har haft et gensyn med indholdet af din mavesæk, som følge af at høre hhv. WHAM og Mc Einar på repeat, så kan vi garantere dig, at det er ved at være på vej.

Men selvom julen er forbundet med så mange traditioner, at det kvarte kunne være nok, så er der alligevel noget magisk ved denne tid. I hvert fald lever traditionerne i bedste velgående, og det gælder også for det evige dilemma, nemlig julegaven til den, du holder mest af.

Julegaven til ham – Seiko ure

Heads-up: Dette afsnit er til pigerne.

Kære kvinde. Hvis du har en kæreste/mand, som er ældre end 25 år, er der rigtig stor sandsynlighed for, at hans ønskeseddel er ligeså blank som hans viden om hovedpersonerne i Sex & The City. Vi mænd har nemlig det fundamentale luksusproblem, at vi sjældent føler, at vi mangler noget – og at det vi endelig føler vi mangler, ikke hører hjemme på en ønskeseddel, da det gerne er noget i stil med en Porsche eller en Aston Martin.

Men selvom din mand/kæreste ikke umiddelbart ønsker sig noget, så kan du stadig finde en lækker gave til ham – som ikke (sjovt nok) også er noget, der figurerer på din egen ønskeseddel af en eller anden grund.

Ingen kender din mand bedre end du gør, men vi gætter umiddelbart på, at han er en frisk fyr, der godt kan lide god kvalitet. Sådan er vi mænd nogle gange så lette at gennemskue. Og derfor er vores bud på en lækker julegave anno 2016 til manden, der ikke ønsker sig noget, et lækkert Seiko ur. Seiko ure har den formidable egenskab, at de findes i mange forskellige prisklasser, så der er noget til ethvert budget, men uanset om du vælger dyre eller billige Seiko ure, så er de garant for god kvalitet. Seiko er ikke et livstilsbrand på niveau med f.eks. Rolex eller Omega, men derimod et brand, der leverer førsteklasses kvalitet til den moderne mand. Og med et Seiko ur om håndleddet, er der ingen der kan beskylde dig for at være fedtet eller din mand for at have dårlig smag. Det er en 100 % win/win.

Julegaven til hende – Michael Kors

Okay, drenge.

Der er mere eller mindre kun ét brand, I behøver at forholde jer til, hvis jeres kæreste går op i mode og mærkevarer, og det er Michael Kors. I kan nærmest ikke ramme ved siden af, hvis I vælger at gå efter Michael Kors, og specielt Michael Kors ure er for mange kvinder i meget høj kurs. Og fordelen ved Michael Kors ure er, at de – bevares, ikke er billige – men dog til at betale sig fra.

Og hvis din kæreste er et godt gammeldags modedyr, er der ingen tvivl om, at Michael Kors ure vil få hendes hjerte til at smelte som en Mars bar i inderlommen på en varm sommerdag.

Rigtig glædelig jul – Det ved vi I får!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce