Connery

L.O.C. - Prestige, Paranoia, Persona Vol. 2 [Anmeldelse]

Melankoliens mester er tilbage

5 ud af 6 stjerner
Label: VME / SGDM
Kunstner: L.O.C.
Titel: Prestige, Paranoia, Persona Vol. 2
Releasedato: 1. oktober 2012
L.O.C. - Prestige, Paranoia, Persona Vol. 2 [Anmeldelse]
L.O.C.'s swag, den er helt hans egen...

Velkommen til Liams melankolske univers, der med 'Prestige, Paranoia, Persona Vol. 2', atter tager på tur i tanker, følelser og verbale åbenbaringer. Et gammel ordsprog lyder: "Man kan ikke lære en gammel hund nye kunstner". Intet kunne være mere forkert, for med PPP2, har Liam atter taget sine tekster et niveau op. 

Det dystre univers er stadig mere end intakt og dragende, hvilket kun bakkes op af at lyrikken har udviklet sig og er blevet mere fængende.
Allerede på PPP1 så vi en markant udvikling i det lyriske univers, i forhold til den gang vi skulle drikke vores hjerne ud, men metaforerne er virkeligt underfundige, dybtfølte og tankevækkende.

Albummets højepunkter ligger helt klart i numre som "Helt min egen", der jo allerede er voldspillet i både radioen og på clubberne, men også "Ekstravagant" og "Metanoia" fortjener en nærlytning.

"Ekstravagant" har gæsteoptræden af både Johnson og U$O, hvilket kun bringer glade minder fra B.A.N.G.E.R.S.-dagene, hvor hans crew fra 8210 var altdominerende i Liams tekster. På trods af den åbenlyse B.A.N.G.E.R.S. åbentbaring ses også her, at vi har steppet lyrikken og intensiteten op.

"Metanoia" er vel nok det mest dystre nummer på udgivelsen, men hvor det dog klæder Liam at være både kold og følsom på samme tid. Måske den stærkeste skæring på skiven, om end her er tale om alt andet en et radiohit...?

Trackliste:

1. Prealudium
2. Ærlig
3. Helt min egen (feat. Barbara Moleko)
4. Testamente
5. Hades
6. Ekstravagant (feat. USO & Johnson)
7. Metanoia
8. Ode til kvinde pt. 2
9. Tatoveringer & minder
10. Langsomt


Glem alt om "Voice - Danmarks største stemme", for L.O.C. rummer så meget mere end sin charmerende attitude, for her er Liam i rette rammer!

Du kan få fingre i albummet her!
Der doneres penge til Røde Kors for hvert materielle køb og for hver download.

Staten hader mig, ta'r dem bar' i svinget, skubber større spader end vi har i Folketinget...
 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce