Connery

Kvinder afslører de største turn offs på dating-apps, og de er ret enige

Hvis du ikke har held på Tinder, skal du måske læse med her

Hvis du er en flittig Tinder bruger, men ikke altid har så meget held med rent faktisk at få lokket kvinder med på dates, så kan der meget muligt være en ganske naturlig forklaring på det. Ask Reddit har nemlig stillet spørgsmålet: Women on dating websites: What are men doing wrong? - og det lader til, at mange af kvinderne er ret enige. 

Gamle billeder? No go.

Billeder i bar overkrop? Virkelig no go!

Dick pics? Ej, men behøver jeg virkelig skrive det? Det største no go, du overhovedet kan forestille dig! Bare lad være.

Jeg gad virkelig godt vide, om det nogensinde har virket for nogen at sende et uopfordret dick pic?

Jeg tvivler virkelig.. 

ANNONCE

Eggrolt:

Gamle billeder på deres profil. Jeg snakkede med den her fyr om at blive catfished, og jeg sagde (som en joke) "dine billeder er ikke fra 2014 eller noget, vel?" og han indrømmede, at hans billeder var gamle, og at han ikke så sådan ud mere. 

MissyJ22:

Straks fortælle, at de er liderlige. Sååå kedeligt! 

eatmelikeacannibal:

Topløse selfies i spejlet på badeværelset som profilbillede. 

ilovecorbin:

Den her er måske lidt overfladisk, men hvis du har et billede af dig selv i bar mave på din profil, er det totalt turn off. 

cullercoats:

Hvis han ikke læser den information, jeg har skrevet på min profil.

emptysee

Dick pics eller beder om nøgenbilleder. Eller hvis han bare skriver "anal?", så kan du være helt sikkert på, at jeg ignorerer dig, men screenshotter, så du kan være til stor underholdning for mine veninder og jeg.  

Amjo87:

De stiller ikke spørgsmål, efter de har besvaret et fra mig. Ikke alle fyre, men nogen. Jeg afskriver dem normalt bare som socialt akavede, hvis det kun er mig, der skal spørge hele tiden. 

FuckCargoShorts:

Hvis de antager, at man ikke er interesseret, fordi man ikke lige når at svare indenfor en halv time. Vi drukner bogstavelig talt i beskeder, og sommetider tager det lige lidt tid at sortere i det for at finde dem, man rent faktisk gerne vil svare.

pinkshdw666:

Billeder uden tøj / billeder som kun lige dækker pikken. Gruppebilleder. Jeg gider ikke prøve at gætte, hvem du er. Hvis man kun har ét billede eller flere tusind. Profilbilleder, hvor du er ude med en pige. 

dove99:

Hvis du prøver snapchat-filter. Især det med hunden! For at være ærlig, de fleste af mine veninder matcher med 90% af dem, de siger ja til, så at gå igennem alle beskederne kan være lidt svært. Måske forsøg at være lidt anderledes? En fyr skrev til mig den anden dag "hey, du tabte noget." Jeg var nødt til at spørge, hvad det var, og han sagde "dine standarder".

qtbabyy: Beskeder, hvor de fortæller, hvor perfekt jeg er og spørger om ægteskab. Øh nej, du ved absolut intet om mig. Hvis de siger ting som "jeg vil forkæle dig" osv, eller er ekstremt seksuelle med det samme. Hvis de skriver "hej", og de så efter mit svar skriver "Ima fuck you so hard til you scream.”

kemahaney: Dick pics. Seriøst, jeg vil ikke se det. Eller hvis de spørger om billeder af mine bryster. 

SlanginPie:

"Vil du komme over?"
Hvis de ikke ved, hvordan man fører en samtale.
Omtaler kvinder som skøre i den første besked. 
Billeder fra hans bryllup som profilbillede (seriøst..)
Dårlig grammatik.
Hovedløse, topløse billeder i spejlet.
Intet profilbillede. 

alpha7391bravo

Efter vi har matchet:
Hvis han beder om min snapchat og sender billeder af sig selv i bar overkrop i sengen eller et selfie på en fredag og skriver "hvad skal du i aften?", som han sikkert sender til alle piger på snapchat.
Oooog selvfølgelig: dick pics.

venomoth91:

Foreslår 'Netflix and Chill' eller noget i den stil til første møde. Jeg ved godt, at Tinder først og fremmest er en hookup app, men jeg vil gerne lige være sikker på, du ikke er seriemorder, før jeg lader dig komme hjem til mig, eller jeg kommer hjem til dig. 

Hvis du ikke er ærlig med dine intentioner. Det er helt i orden, hvis du bare er ude efter et hookup, men fortæl mig det med det samme. Lad være med at invitere mig på romantisk middag og så blive sur, hvis jeg ikke vil have sex med dig. Det er dig, der ikke har været ærlig, ikke mig. 

Hvis du beder mig sende nøgenbilleder. Bare nej. Se noget porno. 

Hvis du fortæller om din "store" pik. Jeg har set en masse forskellige pikke gennem mit liv, og de ser alle nærmest ens ud. Din pik er altså ikke speciel, medmindre fyren, der sidder på, er. Hvis jeg kan lide en fyr nok til at date ham, så er jeg ret sikker på, at jeg vil være tilfreds med alt, der er dernede, bare fordi det er hans. Størrelsen betyder ikke så meget. 

Fortælle mig, at jeg ikke skal have hæle på på vores første date, fordi du er bange for, at jeg bliver højere end dig (jeg har skrevet min højde i min profiltekst som en slags advarsel, fordi jeg er klar over, at en masse fyre ikke er vilde med høje kvinder). Hvis du er så bange for et par hæle, så kan du være ret sikker på, jeg aflyser vores date og blokerer dig. Jeg er totalt ligeglad med, om du er lavere end mig. 

Hvis du siger, du vil lave mad til mig, fordi jeg er "for tynd". Hvorfor spilder du din tid på at snakke med mig, hvis du ikke kan lide min krop? Jeg elsker min synde, atletiske og naturligt tynde krop, som den er, og jeg har ikke tænkt mig at ændre på det for nogen som helst fyr. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce