Connery

Kvinde modtager $100.000 i erstatning pga. brandvarm kaffe og løse låg hos Starbucks

Mon Starbucks gør noget ved de løse låg nu?

Jeg synes, kaffe enten skal være brandvarm eller iskold. Sådan en mellem, halv-lunken ting er jeg virkelig ikke fan af. Men åbenbart kan kaffen også serveres for varm. I hvert fald hvis låget ikke sidder ordentligt på. 

Det lærte Starbucks på den hårde måde, da Joanne Mogavero blev tildelt $100,000 (omkring 665.821,00 danske kroner) i erstatning efter en episode i en Starbucks drive-thru i Florida, som resulterede i både en første- og andengradsforbrænding i 2014. 

Mogavero blev givet en brændende varm kaffe, da låget pludselig sprang af og kaffen væltede ud over hende. Kaffen blev serveret ved 190 degrees Fahrenheit, hvilket er omkring 87 grader celcius, så det er altså en ret varm væske, vi har med at gøre! 

Mogavero modtog $15.000 for lægeudgifter samt $85.000 for svie og smerte. Juryen fandt, at Starbucks lå til skyld for ulykken, og på trods af et gennemsnit på 80 klager om måneden over låg, der falder af, har de aldrig advaret deres kunder omkring det. 

Om Starbucks fra nu af vil servere lunken kaffe, eller bare sørge for låg, der ikke falder af, ved vi ikke, men USA Today fortæller, at Starbucks har udtalt, at der overvejer at appellere sagen. 

[Kilde: USA Today]

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce