Connery

Kortfilmen Benné: Unge piger strømmer til rollen som prostitueret

Nyt filmprojekt lokker de unge skuespillerinder frem til en anderledes karakter.

Kortfilmen Benné: Unge piger strømmer til rollen som prostitueret

Identitetskriser og rejsen gennem livet er ofte et turbulent emne, som opleves forskelligt fra person til person - Steffen Adrup Benné er en person, der har oplevet at blive kastet ud af sine trygge rammer og ind i en verden af ensomhed og manglende plads i samfundet. Disse tanker har fået nyt liv i en kortfilm ved navn Benné, som fortæller hans historie på godt og ondt. 

Han var dog ikke helt overbevist om, at historien havde nok potentiale. Det fik hans Co-producer Simon Nielsen dog hurtigt kål på, da han sparkede usikkerheden ud af Steffen og sendte projektet ud i verden. 

Projektet fra Odense har fået stor opmærksomhed fra Danmarks skuespillerverden. På under en uge har knap 100 skuespillere og statister ansøgt om at komme til casting på en film, der ellers startede som et uskyldigt fritidsprojekt.

ANNONCE
Kortfilmen Benné: Unge piger strømmer til rollen som prostitueret

Steffen fortæller om projektet og filmens tema:

Filmens omdrejningspunkt er identitetskrise, ensomhed, stoffer og prostituerede. Den er baseret på virkelige hændelser, hvor man følger en ung mand, hvis kæreste lige er skredet med en anden. Derfra begynder det at tage fart. Filmen omhandler den underverden, mange unge bliver fanget i, når deres verden knuses og stoffer og depression tager over.

Vi spurgte Steffen om, hvordan projektet pludseligt fik fart på og ikke længere blot var et fritidsprojekt leveret på skrift gennem hans blog: 

Vi oprettede en facebook-annonce for knap en uge siden i søgen efter skuespillere og herefter tog det fart. Pigerne slås nærmest for at få en af de større prostitutionsroller i filmen, hvor der skal gives gas som piger, der tager penge for sex. Vi er blevet kontaktet af over 100 personer, hvor størstedelen er unge kvinder med deres udseende på det rette sted.

ANNONCE
Mille Mikie Hansen - Kortfilmen Benné: Unge piger strømmer til rollen som prostitueret Mille Mikie Hansen

Mille Mikie Hansen - ungt, spirende talent fra Roskilde

Vi har snakket med en af de unge skuespillere, som er strømmet til castingen, Mille Mikie Hansen, og hun fortæller lidt om sit liv og sin passion for skuespillet:

Jeg har valgt at blive skuespiller, fordi at lige netop det fag har kapaciteten til at sørge for, at jeg kan være alt. Jeg har aldrig følt, at jeg kunne passe ind i et bestemt fag, men som skuespiller har jeg friheden til at være alt. Desuden får skuespil mig til at føle noget helt ubeskriveligt. Det er som en rus. Jeg bliver høj af at gå hele følelsesregisteret igennem på en dag. Intet kan sammenlignes. 

Hvorfor har du valgt at møde op til casting på denne film?
Den rolle jeg har været til casting på, er den kvindelige hovedrolle, Tilde, som ikke dog er prostitueret. 
Tilde er en ensom pige, som har en form for depression og har brug for hjælp. Det får hun igennem sit bekendtskab med den mandlige hovedrolle. Og sammen hjælper de hinanden ud af mørket. 

Hvad får du ud af at spille den karakter?

Jeg føler, at jeg kan relatere til karakteren, Tilde, da hun står i en depression, hvilket jeg også selv har været lidt af igennem på et tidspunkt. Jeg var så ensom i en periode af mit liv, at jeg lå og holdte mig selv i hånden for at føle, at der var nogen, der var der for mig og holdt af mig. 


Desværre tror jeg denne ensomhed er meget udbredt iblandt nutidens unge, pga. følelsen af en stærk selvstændighed, som er så populær, at vi alle må finde vores egen måde at håndtere det på, hvor karakteren Tilde vælger hashrygningen.
 

ANNONCE
Kortfilmen Benné: Unge piger strømmer til rollen som prostitueret

Hvem ser du op til?


Jeg ser op til folk, der følger deres drømme og som man kan se på, er stolte over, hvor de er nået til  ved at blive ved med at kæmpe. 
Folk der ikke synker ned i deres famøse liv, men stadig sætter pris på, at de er nået dertil og elsker at lave det de gør. 

 

Kunne du være interesseret i et fotoshoot hos Connery.dk?

Det er da altid dejligt at blive rost og jeg tager det for en ros, at jeg har udseendet og udstrålingen til at blive ugens babe hos jer. Selvfølgelig ville det være sjovt! 

ANNONCE
Kortfilmen Benné: Unge piger strømmer til rollen som prostitueret

Hold øje med projektet i fremtiden og stay tuned på Connery.dk, hvor vi forhåbentlig får hevet Mille ind til et lille shoot! 

Følg projektet her:

Benné på Facebook

Del

Seneste nyt

Annonce