Connery

Kom ud i naturen med Eventyr Sport

Det er efterhånden et veldokumenteret faktum, at vi bliver både mere friske, virile og aktive, hvis kondien holdes i orden. Mange af os frekventerer derfor troligt fitnesscentre og/eller sportshaller og lignende, men i længden kan man opleve, at timerne på eksempelvis løbebåndet føles lidt formålsløse. Der er også masser af motion at finde ude i den virkelige natur, og er man korrekt klædt på, kan det faktisk være en meget sjovere og mere livsbekræftende oplevelse.

De fleste ved det inderst inde, og man vidste det i hvert fald hos Eventyr Sport allerede i 1996, hvor et par studerende åbnede en lille butik med friluftudstyr i en 46 m2 kælder i det indre Aarhus. Fokus var de udendørs oplevelser med både sport, hiking og camping. Selv om åbningstiden kun var få timer hver dag, blev der taget godt imod initiativet, og allerede efter et par år måtte man flytte til nye større lokaler. Læs med, og se, hvad det udviklede sig til.

Navnskifte og nyt fokus

Navnet på den lille butik var oprindeligt ”Toursport” med et sortiment, der dækkede alle relevante behov til det frie liv under åben himmel, lige fra soveposer og telte til køkkengrej og klatreudstyr. Butikken har fortsat et godt og bredt udvalg af disse artikler, men hovedfokus flyttede efterhånden til tøj og fodtøj, og derfor fandt man det samtidig passende et skifte navn til Eventyr Sport. Inspirationen til navnet er naturligvis, at du i sortimentet først og fremmest finder beklædning og tilbehør til rejser, vandreture, skisport og andre ”eventyr”.

I dag er der fysiske butikker i en lang række større danske byer, og du har selvfølgelig også fuld adgang til det store sortiment direkte på www.eventyrsport.dk. Her er det omfattende sortiment på overskuelig vis opdelt i en række kategorier, og det er også muligt at sortere på tværs af kategorierne efter udstyr til børn, kvinder eller mænd. En lækker detalje er desuden, at der også kan sorteres på mærker - og der er rigtig mange, herunder for eksempel Ecco, Helly Hansen og The North Face for blot at nævne et par enkelte.

Kendt for ekstraordinær service

Kigger man lidt rundt på butikkens facebook-side og tjekker anmeldelser på Trustpilot og andre steder, tegner der sig et massivt ensartet billede af en kundetilfredshed ud over det normale, og det er nok en af hemmelighederne ved kædens forrygende succes. Et enkelt eksempel er prisgarantien, som sikrer dig, at du får den absolut billigste pris. Finder du varen billigere andetsteds, refunderes differencen ganske enkelt. Og så er der fri fragt og hurtig levering ved online-bestillinger.

Om du vælger Eventyr Sport eller en anden forretning er for så vidt ikke afgørende. Derimod er det essentielt at være korrekt og optimalt klædt på, når du skal på udendørs eventyr, hvad enten det er i Danmark eller i udlandet. Selvfølgelig overlever du sagtens med gummistøvler og almindelig påklædning, men oplevelsen bliver ikke den samme. Det er jo meningen, det skal være en fornøjelse.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce