KitKat lancerer sushi-varianter i Japan

Var det noget med en KitKat tuna?



31. januar, 2017 - kl. 10:14
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Japanerne er kendt for at diske op med slik, i ret så eksotiske smagsvarianter. Det er ingen undtagelse for den nyeste omgang fra KitKat i Japan, der udfordrer sushi-kulturen. 

Japanerne udforsker alt hvad du kender ved chokolade. Til februar lancerer de nemlig tre limited-edition sushi-KitKat! 

De tre forskellige udgaver er inspireret af sushi-typer som tun, søpindsvin og æg. 

Tun-udgaven er lavet af hindbærtopping og placeret på puffede ris overtrukket af hvid chokolade. Den søpindsvinsinspirerede variant byder på smag af Hokkaido melon og mascarpone, og er pakket ind i tang. Den sidste, inspireret af æg-sushi, har fået et overtræk med smag af græskarbudding, og er toppet med puffede ris, der også her er overtrukket med hvid chokolade. 

De tre varianter bliver tilgængelige i japanske KitKat-specialitetsforretninger, og bliver tilgængelige for folk der har lys til at bruge godt 200 kroner i chokoladebutikken. 

Velbekomme. 

Kilde: BG Mania

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. VermeulenFølg på:FacebookInstagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dkDel artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen