Connery

KiMs Jørgen takker af efter 17 års tro tjeneste

Efter mere end 100 sprøde reklamefilm, er det ved at være tid

KiMs-Jørgen har været på pinden ved chips-fabrikanten i næsten 17 år, men efter en generalforsamling i den sprøde virksomheds reklameunivers, har Jørgen taget benene på nakken. 

Det viser sig nemlig at han har en søn, blandt medarbejderne, der i høj grad ligner en fyr der hedder Casper. Denne søn afslører også endnu en af Jørgens skumle bagtanker, og når det hele akkumuleres, ser Jørgen ingen anden udvej, end at forlade scenen.

ANNONCE

En gensidig strategisk beslutning

I en pressemeddelelse der florerer i mediekredse lyder det diplomatisk fra KiMs:

"KiMs har gennem en årrække gennemgået en spændende (strategisk) udvikling, hvor Jørgen har været med til at skabe genkendelighed og kontinuitet for KiMs’ snacks både blandt medarbejdere og kunder. Med de nye, globale udfordringer, som KiMs står over for, er det dog blevet nødvendigt at hente friske kræfter ind til at lede organisationen i en ny retning. Efter gensidig aftale med Jørgen er det derfor blevet besluttet, at han trækker sig fra sin eksisterende rolle og stopper samarbejdet med KiMs med øjeblikkelig virkning. 

Jørgen har gjort et ihærdigt stykke arbejde med at tegne virksomheden i offentligheden de sidste 17 år, og der er ingen tvivl om, at hans fravær vil blive bemærket både på hovedsædet i Søndersø og blandt de mange dedikerede fans i den danske befolkning. Ikke desto mindre kræver den nye stil og kommercielle tilgang, som KiMs ønsker at navigere efter, at nye kræfter og idéer kan komme til på Jørgens position.

Det seneste døgn har der desuden floreret mange rygter om baggrunden for Jørgens afsked med KiMs, hvilket KiMs ikke ønsker at kommentere ydereligere på. Det skal dog på det kraftigste understreges, at der ikke er aktuelle planer om at sælge KiMs A/S til kineserne.

Jørgens efterfølger vil blive offentliggjort snarest muligt. KiMs ønsker ikke at kommentere sagen yderligere, før Jørgens efterfølger er tiltrådt."

ANNONCE
Fakta om Jørgen
  • Jørgen har været 17 år hos KiMs (siden 1997)
  • Der er indspillet mere end 100 reklamefilm med Jørgen.
  • Tv-reklamerne om Jørgen er Danmarks ældste historiefortællende reklamer.
  • I 2011 blev Jørgen udnævnt til æresborger i Nordfyns Kommune
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce