Kevin Spacey er verdens rigeste mand i Ridley Scotts nye film

Man kan næsten ikke genkende Kevin Spacey med makeup'en.16. september, 2017 - kl. 15:00
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Den berømte instruktør Ridley Scott har ikke haft det helt store held med sine produktioner det seneste årti - dog lige med undtagelse af blandt andet The Martian i 2015, men ellers har hans film såsom The Counselor, Prometheus og Alien: Covenant ikke fået den bedste medvind på markedet.

Nu er han så på banen igen med noget, der godt kunne dufte lidt af en Oscar-kandidat. Filmen følger datidens verdens rigeste mand, Jean Paul Getty, som var en heftig oliemagnat. Pludselig en dag bliver hans barnebarn bortført af en mystisk organisation, men ikke en gang dette kan få den nærige mand til at se nogen grund til at skille sig af med sin formue.

Filmen fokuserer på det stærke drama i mellem medierne og selve familien indbyrdes - Spacey er noget nær ukendelig som Getty, og han kunne godt have potentiale til at trække det største læs i filmens underholdningsværdi.

På rollelisten finder man desuden også Mark Wahlberg og Michelle Williams. Filmen har premiere i USA til december 2017.

Se traileren herunder:

Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen