Connery

Kan forholdet blive for intimt? [Simone Spørger]

Nærhed eller for meget af det gode?

I starten af et nyt forhold er der mange første gange. Det første kys, det første møde med svigerforældrene, den første gang I har sex, og så er der jo lige den første prut. Ja, vi må jo alle acceptere, at det nok sker før eller siden.

I de første måneder er alt lyserødt og romantisk. Begge parter render rundt med kronisk ondt i maven, og efter et toiletbesøg dufter der så kraftigt af parfume, at man skulle tro, det var blomster, der kom ud. Men så en aften på sofaen, hvor det hele lige bliver lidt afslappet, man hygger sig, man er tryg – så sker det. Bum. Den første prut.

Og hvad så? Er det så startskuddet.. bogstaveligt talt? Før I får set jer om, barberer du hår i næsen, imens hun klipper tånegle i vasken. Du børster tænder, imens hun sidder på toilettet. Så går i sammen ind i sengen, og hvad så? Sover eller har sex? Er nærhed og intimitet med til at styrke forholdet, eller kan det blive for meget af det gode?

Der skal selvfølgelig være tryghed og nærhed i et forhold, men sommetider er det vel også okay at overlade noget til fantasien? At gå i bad sammen kan være sexet, men at gå på toilettet sammen? Er toiletbesøg noget, der helst skal ske alene bag lukkede døre, eller er det okay at gøre foran hinanden?

Et andet aspekt er, om der er forskel på mænd og kvinder. Jeg tænker, at det hverken er alle mænd eller kvinder, der ville være flove over at slå den første prut, men at det nok er størstedelen af kvinder, der ville finde det mere flovt end manden. Men betyder det, at manden godt må slå en prut eller bøvs, alt imens kvinden ikke må? Eller skal begge parter holde det inde for at bevare gnisten i forholdet? Vi har jo før talt om, at der måske lidt for hurtigt kan gå hverdag i den, og at se sin kæreste på toilettet lige inden I hopper ind i sengen, er måske ikke lige den bedste optakt til sex.

Så kære mænd, hvad tænker I omkring dette? Er det okay med prut, bøvs og fælles toiletbesøg i et forhold, eller skal disse ting helst gøres hver for sig? Og i så fald, er der forskel på mænd og kvinder? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce