Connery

Kan fodbold nedbryde grænser?

Selvom vi er forskellige på nogle punkter, er vi måske ens på endnu flere

ANNONCE
Kan fodbold nedbryde grænser?
VM er under opsejling, og det betyder for vores vedkommende desværre ikke en masse klaphatte. Til gengæld betyder det at vi mødes et par drengerøve og bonder ret meget over de andre landes fodboldspil i TV'et, altså hvis ikke man er heldig at være en tur i Brasilien. 

I takt med fodbold VM, har Carlsberg valgt at sætte fokus på fodbold som et samlingspunkt. I videoen, bliver der prædiket om den forenende effekt, som fodbold unægteligt har. For selvom man er adskilt af sprog, grænser og kultur, er der alligevel ting der forener os. Et af dem er selvfølgelig fodbold. Hvem har ikke set frem til frikvarterets kamp i folkeskolen, mod den rivaliserende parrallelklasse, serie 4 kampen, eller den helt tredje. 

Selvfølgelig har vi modstandere når vi spiller fodbold, men vi ved at de spiller for de samme årsager, selvfølgelig spiller man for at vinde, men man spiller også for holdet, for fællesskabet og for sjov. Og det er noget man har til fælles med modstandere, uanset om man taber eller vinder. Det betyder ikke at man er instant venner med modstanderen, men det betyder at der et eller andet sted opstår en fælles respekt og forståelse, der går videre end demografiske forskelligheder. Det er derfor fodbold er vores alles sport. Game on. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce