Connery

Kærestepar: What not to do

"Jeg skal lige spørge min kæreste om lov"

Valentinesdag er nær; den dag på året, der gør distancen mellem singler og folk i forhold endnu større. De ting, der normalt er irriterende ved kærestepar, bliver bare lige den tand mere irriterende på denne tid.

Vi har her samlet fire don’ts for folk i forhold. Ikke bare omkring valentine, men faktisk altid. Uanset årstid. Uanset højtid.

Bare stop det.

1) Kun opmærksomhed på hinanden

Der er ikke noget værre end at være til et middagsselskab eller på anden måde i sociale sammenhænge med et par, der kun har øje for hinanden. De holder i hånd hele tiden, så den ene kan ikke rejse sig fra bordet, uden den anden følger med. We get it guys, I er smaskhamrende forelskede, og hvor er det bare dejligt for jer – men hey, vi andre vil også gerne snakke med jer.. bare lidt, du ved, nu hvor vi jo rent faktisk har inviteret på middag og vin..

2) At skulle spørge om lov

Vi kender alle typen, der ikke kan sige ja til en aftale, før personen lige har spurgt sin bedre halvdel om lov. Det er selvfølgelig forståeligt, hvis jeg spontant spørger, om du vil med ud at have en øl i aften, og din kæreste allerede har lavet aftensmaden, at du lige forhører dig. Men spørger jeg om en dag ude i fremtiden, hvor du ingen planer har, og du alligevel lige skal spørge om lov, så føler jeg mig lidt som en 10årig, der venter på, at min ven skal have lov af sin mor og far.

3) Når ’jeg’ bliver til ’vi’

Det her er bare irriterende i alle sammenhænge, men især når man inviterer til mande/pige hygge, og den ene så hiver sin kæreste med. First of all: En advarsel, tak! Når man er vært, er det rart nok at vide, hvor mange gæster, man får, så man ikke pludselig løber tør for vin. Second of all: Det er slet ikke, fordi jeg ikke kan lide din kæreste! Han passer måske bare ikke lige helt vildt godt ind i min plan om lyserøde drinks og dildoparty – eller hun passer ikke vildt noget ind i øl og drengerøvssnak.

4) Selvpromovering på sociale medier

Den her kan vi nok ikke komme udenom. På nogen punkter. Og jo, jeg kan godt forstå, du gerne vil vise, hvis din kæreste har lavet morgenmad på sengen til dig, eller din kæreste vil vise, hvis du har givet hende en buket blomster, men hvis sådan et billede kun kommer frem én gang om året på valentinesdag, så kan vi andre ligesom godt regne ud, at det også kun er den ene gang om året, hun rent faktisk får de blomster. Og bliver jeres kærlighed overhovedet bedre af at blive vist til resten af verden?

Okay okay, måske vi alle er/har været syndere i et par af tingene. Kærlighed gør jo blind og sådan.. men det gør det altså ikke mindre irriterende!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce