Johnnie Walker har lavet en særlig whisky i forbindelse med Blade Runner 2049

Black Label The Director's Cut.20. september, 2017 - kl. 09:43
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

I anledning af efterfølgeren til Neo-noir-filmen Blade Runner fra 1982, har instruktør Denis Villeneuve gået sammen med whiskyproducent Johnnie Walker for at lave en unik 'fremtidswhisky'.

I den originale film ser man Deckard (Harrison Ford) drikke Johnnie Walker med sin chef, og nu 35 år efter den første film er det tid til at skabe whisky-varianten i virkeligheden i optakten til Blade Runner 2049.

Den nye flaske kommer til at hedde Black Label The Director's Cut, som har et 'futuristisk' geometrisk design i flasken - den er selvfølgelig anderledes end den gode, gamle 12-års Black Label Blended Whisky vi kender - Villeneuve sammen med Master Blender Jim Beveridge har skabt en meget mere røget sag, som også har pumpet procenten op fra 40 til 49 %.

Der bliver kun solgt 39.000 flasker til en pris af alt fra 550-1000 danske kroner - men du skal vist være hurtig! Salget er begyndt visse steder, mens det først begynder på Amazon d. 25. september. 

Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen