Connery

Jensen Gin - Udenlandsdansk drik rammer hjemlandet

Gin er ikke bare gin, og denne er et kærlighedsprojekt

For et lille år siden fik vi slået fast, at efternavnet Jensen, til trods for at være et af de mest gængse her i landet, sagtens kan låses fast inden for en branche... Men aldrig mere, gider vi at snakke om restaurationskæder, der skal forsvare et varemærke, fordi de er nødt til det. Nope.

I dag skal det handle om gin, for så vidt vi ved, er der også kun en enkelt dansk Jensen, der har lagt navn til sådan et produkt. Faktisk en Christian Jensen (og dem er der en del af, altså danskere med navnet). 

Men en specifik Christian Jensen, var i 2001 bosiddende i London. Han havde en karriere inden for finansteknologi, og en passion for gin. Og som det er sig med passioner, er det noget der tager fart - især da manden kastede sin kærlighed på traditionelle, gamle gin-flasker fra Londons guldalder. En passion der udmøntede sig i en samling af over 900 flasker gin, og utallige timers research (ja, det kalder vi det også..), for at finde frem til den perfekte smag. 

Da den perfekte smag efter en tid var indsporet, startede Christian Jensen en produktion op, og den dag i dag er de to varianter af Jensen bredt distribueret i England og USA, og har endelig ramt fædrelandet.

ANNONCE
Jensen Gin - Udenlandsdansk drik rammer hjemlandet

Jensen's Bermondsey Dry

Som destilleriet blev også Christians første gin opkaldt efter det gamle gindistrikt, Bermondsey. Ginen er en genskabelse af den gamle London dry gin, og Christian Jensen har derfor døbt den Bermondsey Dry.

Ginen er genskabt efter opskrifter fra det tidlige 20. århundrede, hvor enebærsmagen er mindre fremtrædende end i de moderne opskrifter. Det giver til gengæld mere plads til andre klassiske gin-krydderier.

Ideel til en klassisk Dry Martini.

ANNONCE
Jensen Gin - Udenlandsdansk drik rammer hjemlandet

Jensen's Old Tom

Jensen’ Old Tom blev skabt efter Bermondsey Dry og er baseret på en opskrift fra 1840, som Christian fandt i en gammel destillatørs notesbog.

Den er ganske unik for det moderne ginmarked, da den ikke er sødet – præcis som de klassiske Old Tom-gin, som blev brugt i cocktails i 1800-tallet.

Den har en intens og kompleks, rod-krydret smag og er en perfekt base til mange cocktails, ikke mindst en god klassisk Gin & Tonic eller en Martinez.

ANNONCE

Begge flasker har en vejl. pris på 329,- kroner

Nærmeste forhandler finder du her: Bermondseygin.com

Del

Seneste nyt

Annonce