Connery

Japan fejrer det amerikanske valg med Mr. og Mrs. burgere

Når man ikke kan stemme rigtigt, må man gøre det med burgere!

Det kan godt være, japanerne ikke rigtigt kan stemme til det forestående valg i USA, men derfor kan man vel godt lege med, ikke? Det mener caféen J.S. Burgers i hvert fald. De har nemlig kreeret to burgere, der skal repræsentere de to præsidentkandidater, så fast food entusiaster kan give deres besyv med til valgkampen. 

Det er ikke første gang, J.S. Burgers er ude med en speciel burger. Måske du kan huske den Ghostbusters-inspirerede burgermenu, de tidligere var ude med? Omend den var uhyggelige på en helt anden måde end disse.. 

Burgerne er døbt henholdsvis "Mr. Burger" og "Mrs. Burger", og hver er lavet med afsæt i de to kandidaters fødested: New York og Chicago. Er du på Trump og New York, får du en mørk bolle med bøf, pastrami, coleslaw og dressing. Er du derimod på team Clinton og Chicago, kan du forvente en hotdog inspireret burger med bøf, pølse, pickles, sennep og sellerisalt i en hvid sesambolle. 

ANNONCE
Japan fejrer det amerikanske valg med Mr. og Mrs. burgere
Japan fejrer det amerikanske valg med Mr. og Mrs. burgere

Begge burgere kan købes frem til den 7. november for lidt under 100 kroner, og foruden burger får man også en stemmeseddel, som kan bruges i stemmeboksen på burgerbaren til at stemme på enten Mr. eller Mrs. J.S. Burger vil afsløre resultatet den 9. november. Og hvis du alligevel keder dig, så tjek lige resten af deres billeder på Instagram - det er seriøst (sommetider lidt halvmærkelig) foodporn for alle pengene! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce