iPhone X

Shut up and take the money.12. september, 2017 - kl. 21:13
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Rygterne talte sandt, ud over en iPhone 8 og 8 Plus, valgte Apple her til aften også at afsløre deres nye topmodel, jep, 8 havde pladsen i få minutter. iPhone X (Udtales iPhone Ten).

Og iPhone X er mega fed. 

“iPhone X er smartphonens fremtid. Den er spækket med fantastiske nye teknologier, som det innovative TrueDepth-kamerasystem, den smukke Super Retina-skærm og den utroligt hurtige A11 Bionic-chip med neural arkitektur,” sagde Philip Schiller, Apples Senior Vice President for Worldwide Marketing. “iPhone X giver flydende nye brugeroplevelser – fra oplåsning af iPhone med Face ID til fordybende AR-spil og deling af Animoji i Beskeder – det er begyndelsen på de næste ti år for iPhone.”

 

Opdateres

Design

iPhone X er udstyret med et edge-to-edge display på 5.8", et display der har fået navnet Super Retina Display. Det dækker over en skærm med OLED teknologi, der understøtter Dolby Vision og HDR10. Ægte sort og et million-til-en-kontrastforhold. 

Telefonen er pakket ind i glas på både front og bagside, og rammen er udført i rustfrit stål. Farverne ved lanceringen bliver sølv og space gray. 

 

Kamera

Det primære kamera i iPhone X er et dual-lens 12MP kamera, med dobbelt OIS, ƒ/1,8-blænde + ƒ/2,4-blænde. Features inluderer: Et nyt farvefilter, pixels med større bitdybde og en forbedret Apple-designet billedsignalprocessor giver avanceret pixelbehandling, optagelse i et bredt farveområde, hurtigere autofokus ved lav belysning og bedre HDR-billeder. En ny True Tone Flash med fire LED-dioder giver dobbelt så høj ensartethed i forbindelse med belysning og indeholder Slow Sync, hvilket giver mere ensartet belysning af baggrunde og forgrunde.

Kameraet understøtter AR, 240 FPS Slow-motion og 4K 60FPS video. 

 

Nyt chipset
A11 Bionic, den mest effektive og intelligente chip i en smartphone nogensinde, har et six-core CPU-design med to ydelseskerner, der er 25 % hurtigere, og fire effektivitetskerner, der er 70 % hurtigere end A10 Fusion, og leverer dermed brancheførende ydeevne og energieffektivitet. En ny ydelseskontrolfunktion af anden generation kan udnytte alle seks kerner samtidigt og giver dermed op til 70 % større ydeevne, så kunderne har mere power til at multitaske, og samtidig får de to timer længere batteritid end på iPhone 7. A11 Bionic indeholder også en Apple-designet GPU med et three-core design, der giver op til 30 % hurtigere grafisk ydeevne end den forrige generation. Al denne power giver mulighed for enestående ny maskinlæring, AR-apps og fordybende 3D-spil.
Den nye neurale arkitektur i A11 har et dual-core design til ekstra hurtig behandling, og den udfører op til 600 milliarder handlinger i sekundet for at give tidstro behandling. Den neurale arkitektur i A11 er udformet til specifikke maskinlæringsalgoritmer og giver mulighed for Face ID, Animoji samt andre funktioner.
 

Ingen home-button, men hvordan låser man så op? (Face-ID)

Det nye design fjerner alle levevilkår for den velkendte home-button, og det betyder at Apple-brugere skal til at lære lidt nye funktioner. Der blev gjort et stort nummer ud af at fortælle om den nye Face-ID, der indrømmet ser meget cool ud. 

Face ID projekterer over 30.000 usynlige IR-punkter. IR-billedet og prikmønsteret føres gennem neurale netværk for at skabe en matematisk model af dit ansigt og sender dataene til den sikre enklave for at bekræfte, at de stemmer overens, mens maskinlæring tilpasses efter fysiske ændringer i udseendet over tid. Alle gemte ansigtsoplysninger beskyttes af den sikre enklave for at holde dataene ekstremt sikre, mens al behandling udføres på enheden og ikke i skyen, så brugernes privatliv beskyttes. Face ID låser kun iPhone X op, når kunden kigger på den, mens neurale netværk, der har gennemgået omfattende træning, er designet til at forhindre fup med fotografier eller masker.

 

De øvrige pecifikationer for iPhone X er også ret blærede:

LTE Advanced, Bluetooth 5.0, Stereo højttalere. Vand og støvtæt IP67. Wireless charging + Fast Charge. Nydesignet iOS11. 

Pris og tilgængelighed iPhone X

Tilgængelighed

Forudbestilling fra 27. oktober 2017. 

Levering fra 3. november 2017.

Priser: 

64GB: 8.899,- kroner

256GB: 10.249,- kroner 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen