Connery

iPhone 7 – Nu har den vildeste hype lagt sig

Der var stor bevågenhed og interesse om den nye iPhone 7. Det er der selvfølgelig altid, når Apple lancerer nye produkter, men specielt med iPhone 7 har omtalen og forventningerne været massive. Nu er telefonen endelig en realitet, så hvad er dommen, så? Skal du skifte til iPhone 7 eller ej?

Den nye iPhone 7 er virkelig lækker, men…

Lad det være sagt helt fra starten af; den nye iPhone 7 er umådeligt lækker, og kan få gadget- og mobilnørder til at savle med sit rene design og væld af features. Generelt er der rigtig mange positive ting at fremhæve ved iPhone 7, men en af dens største udfordringer er prisen. Den er – for nu at sige det rent ud – hundedyr, og kan få de flestes budget til at vise røde tal. Dog kan man med fordel købe iPhone 7 med abonnement, hvorved man deler betalingen af telefonen op i mindre bider, og så er det faktisk ikke så slemt. Det eneste man skal være opmærksom på, hvis man (hvad de fleste nok gør) vælger denne løsning, er at finde et abonnement, der dækker dine behov, og som ikke gældsætter dig i abonnementsperioden.

Så prisen er det første aspekt. Dernæst har vi designet, som er virkelig fedt, men meget lidt revolutionerende i forhold til, hvad man har været vant til fra Apples hånd. Dog har iPhone 7 det mest strømlinede design i rækken af iPhones, men det er altså ikke specielt iøjnefaldende, og meget kunne tyde på, at Apple er så godt tilfreds med deres seneste iPhone, at de ikke har følt det nødvendigt at ændre specielt meget på iPhone 7. Omvendt kan man selvfølgelig også argumentere for, at der ikke er grund til at pille for meget ved et design, der fungerer og som folk er glade for – men hey, hvis ikke blærerøvseffekten er åbenlys, hvorfor så overhovedet skifte telefon?

iPhone 7 er bedre end sine forgængere

Pris og design er uden tvivl iPhone 7’s svageste punkter, men udover det, er det virkelig en fed telefon, som i, virkelig fed. Den er hamrende hurtig, har en sublim skærm, godt kamera og IOS 10 spiller max på iPhone 7. Du kan selvfølgelig sagtens få IOS 10 på en ældre iPhone, men der er ingen tvivl om, at det nye styresystem er bygget specielt til den nye generation af iPhones.

Men der, hvor iPhone 7 virkelig sparker røv, er med sit kamera. Specielt hvis du vælger flagskibsmodellen, iPhone 7 plus, får du et kamera i verdensklasse. Plusmodellen har – i modsætning til den almindelige iPhone 7 – dobbelt kamera, hvilket giver dig nogle nye og herrefede fotofunktioner, der gør det muligt for amatører, at tage billeder i topklasse.

Det kræver dog som sagt at du vælger den 5,5 tommer store iPhone 7 plus, hvis du vil have glæde af de nye features, og mange vil nok mene, at 5,5” smartphone, er for meget at have i lommen. Det skal dog retfærdighedsvis siges, at iPhone 7 også har et virkelig godt kamera, men det har alle telefoner jo efterhånden.

Så hvad er status? Skal du opgradere? Tja, det bestemmer du selvfølgelig selv. Men hvis du har en iPhone i 6’er serien, og i øvrigt er glad for den, så er der ikke meget ved et skifte til iPhone 7. Hvis du derimod har en lidt ældre iPhone som en 5 eller 5S, er der virkelig meget lir at hente! Men husk nu, at det ”bare” er en telefon, og at der (højst sandsynligt) snart kommer en 8’er – om ikke andet, så i hvert fald en 7S, hvilket formentlig vil gøre den nuværende 7’er en del billigere i anskaffelse.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce