IIKONE: Kaffemaskinen til den stilbevidste mand

Skarpt kunststykke til din morgenkaffe!31. oktober, 2015 - kl. 15:38
Forfatter: Rasmus


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Hvis du blot ser kaffemaskineriet som et redskab til at få dit daglige fix, eller normalt kan nøjes med et par skefulde instant-kaffe, så er denne artikel nok ikke lige i din boldgade.

Er du derimod lidt mere fokuseret på nydelsen af en velbrygget kop kaffe og sætter pris på det æstetiske udtryk i dine køkkenredskaber, så skal du derimod spidse ører.

Designeren Bartosz Garlinski har skabt The IIKONE Brewer, som basalt set er et stykke kunstværk - der også kan lave kaffe!

Ikke nok med det stilrene look af rustfri stål, den har også et one-of-a-kind-filtersystem, som sørger for, at filteret er uberørt og kaffen dermed render rent i gennem. Vandet rammer derfor hele filteroverfladen og giver desuden en mindre bitter kop kaffe.

Tjek udstyret ud på hjemmesiden IIKONE, hvor man inden så længe kan få fingrene i dette stilrene stykke vidunder til kaffeelskeren til den nette sum af 4700 danske kr.!

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
RasmusFølg på:FacebookInstagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dkDel artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen