IIKONE: Kaffemaskinen til den stilbevidste mand

Skarpt kunststykke til din morgenkaffe!31. oktober, 2015 - kl. 15:38
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Hvis du blot ser kaffemaskineriet som et redskab til at få dit daglige fix, eller normalt kan nøjes med et par skefulde instant-kaffe, så er denne artikel nok ikke lige i din boldgade.

Er du derimod lidt mere fokuseret på nydelsen af en velbrygget kop kaffe og sætter pris på det æstetiske udtryk i dine køkkenredskaber, så skal du derimod spidse ører.

Designeren Bartosz Garlinski har skabt The IIKONE Brewer, som basalt set er et stykke kunstværk - der også kan lave kaffe!

Ikke nok med det stilrene look af rustfri stål, den har også et one-of-a-kind-filtersystem, som sørger for, at filteret er uberørt og kaffen dermed render rent i gennem. Vandet rammer derfor hele filteroverfladen og giver desuden en mindre bitter kop kaffe.

Tjek udstyret ud på hjemmesiden IIKONE, hvor man inden så længe kan få fingrene i dette stilrene stykke vidunder til kaffeelskeren til den nette sum af 4700 danske kr.!

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen