Connery

Hvorfor skal det være så svært at finde et sted at bo?

Frustreret boligsøgende kvinde modtager gerne en hjælpende hånd!

Hvis du nogensinde har prøvet at skulle flytte til en ny by enten på grund af nyt studie eller arbejde, så ved du også, hvor tænderskærende, nervepirrende og direkte frustrerende det kan være at finde et sted at bo. Du har sikkert en startdato, hvor du gerne skal befinde dig på dit nye sted, og lige pludselig er tiden gået, og med ét er du hjemløs.

Fedt..

Hvis du ikke skulle have gættet det endnu, så står jeg lige nu i den situation. Efter 24 år i Nordjylland rykker jeg teltpælene op, og som så mange andre jyder før mig, skal jeg prøve lykken i København i forbindelse med nyt studie. Derfor skal jeg selvfølgelig have et sted at bo. Men det viser sig at være sværere end som så.

Derfor har jeg nu sat mig for at undersøge, hvad det egentlig er, der skal til for at finde en bolig. Jeg har indtil videre skrevet mig op til alle tænkelige kollegieværelser, tilmeldt mig et hav af relevante facebookgrupper og selvfølgelig lavet det obligatoriske ’kender-jeg-nogen-der-kender-nogen’-opslag på Facebook. Alt sammen uden held.

Her på redaktionen har vi efterfølgende snakket om, hvordan man nemmest finder en bolig – og det er så her, I kommer ind i billedet. For jeg gætter på, der må være andre end mig, der godt kunne bruge et par tips og tricks i denne situation! Er den bedste (og måske eneste) løsning at nå ud til så mange mennesker som overhovedet muligt?

Derfor: Jeg søger et værelse/en lejlighed i København til max 5000 kroner alt inklusiv. Så hvis du kan være mig behjælpelig, må du meget gerne sende en mail til [email protected]!

Jeg giver selvfølgelig en status på situationen efterfølgende. 

Har du engang skaffet et sted at bo på en alternativ måde? Har du generelt tips til, hvordan man finder en bolig? Så fortæl os om det, så giver vi tippet videre i næste artikel! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce