Connery

Hvor blev fredagsøllen af?

Har den gemt sig mellem gode intentioner, nytårsforsæt og travlhed?

Mælk er for pattebørn. Voksne driker øl. - Arnold Schwarzenegger - Hvor blev fredagsøllen af? Mælk er for pattebørn. Voksne driker øl. - Arnold Schwarzenegger
Hvor blev fredagsøllen af?
Endnu en fredag, endnu en vild weekend forude - eller måske du har haft et nytårsfortsæt omhandlende mindre alkohol, mere motion, og den slags? Nej vel.
Mit spørgsmål i dag, er egentlig ret simpelt: Hvor blev fredagsøllen af?

I min egen verden er en stor del af omgangskredsen enten på diæt, på hjem for at passe damen/hente ungerne, eller også har de bare alt for travlt med at komme videre - vi har jo travlt for fanden! Nogen vil sige: Sådan er det, vi bliver jo ældre - fokus skifter.
I call bullshit! Her er 15 citater der opsummerer vigtigheden af fredagsøllen

Fredagsbajeren er en god tradition, der giver mulighed for at efterlade arbejdet eller studiet op til weekenden, med en helt fornuftig opbremsning. Hvem har godt af at bremse fra mega travlt til weekend på "Hov, klokken den er da også mange hva?"

"Danskerne er blevet sundere"
Sorry, er du på slankekur? Træk nu bare den ene øl ind i kalorieregnskabet, og så cut vingummibamserne på søndag - de er alligevel meget værre for dig. 
Men selvfølgelig er det i orden at man ikke drikker alkohol - man kunne vælge at veksle fredagsøllen til en fredags-kop-fyraftens-kaffe?

Hmm... Egentlig er jeg jo nok også blevet gammel og trangen til at være nostalgisk og cranky på en og samme tid, den fortsætter bare med at vokse.

Skål Mand! Knap en grünes op og tjek ugens fredagsbabe med din nærmeste kollega - Det er Candice Swanepoel!!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce