Connery

Hugh Jackman er imponeret over dansk kunstværk lavet over filmplakaten til 'Logan'

Det er ikke svært at forstå

I weekenden var der premiere på den spektakulære nye superheltefilm 'Logan', der markerer det afsluttende kapitel, for Hugh Jackman i rollen som Wolverine. (Læs anmeldelsen her).

Jackman er meget involveret i filmen og alt det promotion der sker i forlængelse af den, og derfor er det heller ikke så underligt, at han falder lidt på halen over det enorme 'Logan'-kunstværk, der pt pryder gavlen på en bygning i Ny Østergade, i indre København. 

Undertegnede og Rasmus Krarup gik tilfældigvis forbi det 7x12 meter store kunstværk, en dag i sidste uge. Vi var begge ret imponerede over størrelsen og realismen på kunstværket, der i en hurtig vending, fejlagtigt, kan henslåes som en kæmpemæssig filmplakat - så god er kvaliteten af det. 

"Twentieth Century Fox har i samarbejde med Citrus Media og kunstner Peter Skensved skabt det store vægmaleri midt i København som en hyldest til filmens karakter og netop Hugh Jackman. Murkunstner Peter Skensved, som er kendt for sine realistiske v-ægmalerier i stort format, har på en uges tid malet hele væggen, og forbipasserende kan nu se Logan i øjnene på Ny Østergade." - Lyder det i en pressemail fra 20th Century Fox. 

To the local artists from DENMARK ... this is awesome! Thank you! @wponx @20thcenturyfox

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce