Connery

Huawei løfter sløret for deres nye flagskib: Huawei P10

Huawei har netop lanceret deres nyeste P-serie topmodeller

Mobile World Congress 2017 løber i disse dage af stablen i Barcelona. Det betyder nyheder og produktafsløring fra verdens største mobil-brands, og en af de første produktafsløringer dernede fra, kommer fra Huawei. 

Huawei har nemlig afsløret den nyeste telefon i deres P-serie, altså en topmodel, der har fået det meget logiske navn: Huawei P10. 

”Med Huawei P10 præsenterer vi en smartphone, hvor der virkelig er blevet kælet for detaljen og designet. Vores spændende partnerskaber med nogle af verdens førende mode- og designbrands tager os et skridt videre. Samtidig leverer den på højeste niveau på parametre som kamera, ydeevne og brugeroplevelse. Alt i alt er det en kraftfuld smartphone, der vil give brugerne en stærk oplevelse,” siger Marie Feldborg, der er Senior Marketing Manager hos Huawei Danmark.

ANNONCE

Huawei holder fast i samarbejdet med kameraprodcuenten Leica, der også i sidste års topmodel P9, var partner, og leverede kamerateknologien til Huawei. I P10 er teknologien blevet yderligere forfinet, og det betyder at smartphonen er blevet udstyret med et kamera, der er blevet døbt: Leica Dual-Camera 2.0. 

Det nye kamera er altså et dual-lens kamera, der byder på en 12MP RGB linse og en 20MP monokromlinse. Det giver billeder med at højdetaljegrad, og muligør også 2x hybrid zoom, der giver en meget bedre zoom, end vi ellers kender fra smartphone-kameraer. Kameraet muliggør også 3D ansigtsgenkendelse, der kan hjælpe til hurtige dynamiske indstillinger, når der skydes personer. 

Frontkameraet er på 8MP. 

Huawei P10 byder på et nyt finish, der har fået navnet "Hyper Diamond-Cut", som efter sigende skulle give en bedre overflade, der gør telefonen lækker at røre ved. 

Ydermere har Huawei i samarbejde med verdens førende autoritet inden for farver, Pantone Color Institute, udviklet to nye farver til den nye P10. Det drejer sig om farverne Dazzling Blue og Greenery. Hyper Diamond-Cut finish vil være tilgængelig i farverne Dazzling Blue og Dazzling Gold. I en sandblæst version fås Prestige Gold, Graphite Black, Mystic Silver, Rose Gold og Greenery, mens Ceramic White vil være tilgængelig i højglans.

Specifikationer

Huawei P10 lanceres med Huaweis seneste processor, Kirin 960, der er et SoC chipset med høj ydeevne og stor effektivitet. P10 kommer med 64 GB RAM og 4 GB intern hukommelse, imens P10 Plus har 128 GB RAM og 6 GB intern hukommelse.

Brugerfladen præsenteres på det helt nye operativsystem EMUI 5.1, der rummer en række nye funktioner, hvor eksempelvis maskinlæringsalgoritmer lærer brugerens adfærdsmønstre og kan forudse appbrug og derigennem på intelligent vis allokere og genbruge systemressourcer. Oven på maskinlæringsalgoritmerne ligger Huawei Ultra Memory, der bruger den lærte data til at styre RAM og derigennem hjælper de mest brugte apps til at loade hurtigere og forbedre multitasking.

Batteriet i P10 er på 3200 mAh og i P10 Plus på 3750 mAh. ning.

Pris og tilgængelighed

P10 kan forudbestilles i alle salgskanaler fra den 10. marts med en vejledende udsalgspris på 4.499 kr. Og den forventes at lande på hylderne den 31. marts. P10 fås i farverne Graphite Black, Mystic Silver og Dazzling Gold. Dazzling Blue forventes at komme til maj.

P10 Plus kan i første omgang købes online og hos Elgiganten. Den forventes at komme i salg i slutningen af april med en vejledende udsalgspris på 5.999 kr. P10 Plus fås i farverne Graphite Black og Mystic Silver.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce