Connery

Huawei lancerer MateBook hybridcomputer

De fremstormende kinesere træder nye vande

Huawei-maskineriet banker derud af. For få år siden tænkte en del af os herhjemme, at det var et kinseisk brand, med et kringlet navn, der prøvede at efterligne de store.

De tanker er gjort godt og grundigt til skamme, for model efter model, formår producenten nemlig at løfte niveauet med betragtelige længder. For nyligt blev Huawei placeret på 13. pladsen over verdens mest innovative brands, godt foran brands som Spotify, Snpachat, FitBit og Hasbro. Det er ret imponerende. 

Med introduktionen af MateBook, på MWC i går, træder det innovative brand ind på et nyt marked; hybrid-laptops. 

ANNONCE
Huawei lancerer MateBook hybridcomputer

Huawei MateBook

Huawei beskriver selv MateBook som en hybridcomputer. Det er umiddelbart ikke helt forkert, for den går lille tablet-lignende MateBook går væk fra tablet-specifikationerne og mere over i retning af det Microsoft har gang i med deres Surface-serie.

Maskinen er en sag på 12" med touch og clip-on tastatur. Den er udstyret med en Intel Core M processor på 3.1 GHz, op til 8 GB RAM, op til 512 GB SSD, IPC-display med 2160x1440 opløsning, 4430 mAh batteri og mere. Det hele er pakket ind i et uni-body udført i aluminium, og vægten er bare 640 gram. 


”Med HUAWEI MateBook bringer vi et produkt til markedet, som skaber nye rammer for, hvordan og hvornår du kan arbejde. I de fleste moderne job er du ikke låst til dit skrivebord, og du har behov for et værktøj, der kan tilbyde dig fleksibilitet. Vores MateBook har et slankt og minimalistisk design med mulighed for tilkobling af keyboard, 10 timers batterilevetid ved normal brug og særdeles stærke forbindelsesmuligheder til både mobilnetværk og WiFi,” siger Thor Gøtz, der er direktør for Huawei Consumer Products i Danmark.

Så altså: En let, transportabel arbejdsmaskine, der opfylder en række behov. Lige nu venter vi spændt på at høre hvad prisen for sådan en sag bliver her i landet. Priserne fra Barcelona starter i 799€ (5962 kr), men om dette bliver priserne i Danmark, ved vi endnu ikke. 
 

ANNONCE
Huawei MateBook
HUAWEI MateBook Specifikationer:

Vægt: 640 gram
Størrelse: 278.8x194.1x6.9mm
Operativsystem: Windows 10 Home, Windows 10 Pro
CPU: 6th Gen Intel® Core™ m processor, dual core 3.1GHz
Hukommelse: RAM: 4 GB / 8 GB LPDDR3, Harddisk: 128 GB (HZ-W09) / 256 GB (HZ-W19) / 512 GB SSD (HZ-W29)
Udseende: Kommer i to versioner. Én med sort kant og grå skal og en med hvid kant og gylden skal. Begge i 100% aluminium uni-body. Dertil kan man få covers i farverne sort, brun, organge og beige.
Skærm: 12’’ IPS LCD skærm, 2160 X 1440 opløsning
Screen-to-body-ratio: 84%
Batteri: 33.7Wh ([email protected]) High-density lithiumbatteri.
Oplader: 110 gram letvægtsoplader lige til at have med i lommen. Med USB Type-C og Micro USB, så du også kan lade din smartphone.
Netværk: Wi-Fi: 2.4 GHz / 5 GHz
Forbindelser: Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, Bluetooth: 4.1
Sensorer: Lyssensor, fingeraftrykslæser, accelerometer, gyroskop, ”Hall effect sensor”
Kamera: 5 MP ”fixed focus”

Læs mere: Huawei.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce