Hooters valentineskampagne er noget man kan forstå: 10 gratis wings, hvis du river et billede af ekskæresten i stykker foran dem.

Og prøv at lade være med at græde!3. februar, 2017 - kl. 11:15
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Valentins dag er lige rundt om hjørnet, og det betyder at alle verdens butikker er godt i gang, med at finde ud af, hvordan de kan hive lidt penge ud af kærlighed - og ulykkelig kærlighed. 

Hooters i 'murica går i retningen mod kærligheden. De har skabt en kampagne, der går ud til alle de single-folk, der trænger til at komme sig over eksen, og åbenbart også at trøstespise en smule. 

 

Deres kampagne hedder 'Shred 'em and forget 'em', og den er sådan set meget enkel: Hvis du medbringer et billede af din eks, til en af de amerikanske Hooters-restauranter, hjælper servitricerne dig med at rive billedet i stykker - og som belønning for den "hårde" indsats, serverer de herefter 10 chicken wings - on the house! 

Det lyder sgu som en meget fin deal - det eneste problem: Hvem fanden går rundt med fysiske billeder af deres eks? Folk der nok har lidt svært ved at komme over det breakup. 

 

Kilde: Hooters. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen