Honda Civic Type R 2017

320 HK TYPE R20. september, 2017 - kl. 08:00
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Honda Civic Type R, er en af de bilmodeller vi har et godt forhold til. Det er vel efterhånden en af de længst-levende high-performance hot-hatcback modellere, med en historie der i år runder de 25 år. 

Der er bare et eller andet helt specielt ved V-TEC motoren, der allerhelst vil ligge i meget høje omdrejninger for at performe, det er så herligt brian-agtigt, at man ikke kan andet end at smile. Og så er der de markante Type R-detaljer, der fortæller at vi har at gøre med en hidsig bil, og ikke bare en kedelige bedstefar Civic.

2017-modellen af Honda Civic Type R bliver produceret i England, og vi har at gøre med en 2.0 liters VTEC TURBO motor der yder 320 hestekræfter og 400 Nm. De 320 heste hentes selvfølgelig ved 6500 omdrejninger i minuttet. Det giver en bil der tager 0-100km/t sprinten på 5.7 sekunder. Det gør den til den hurtigst accelererende bil i klassen. Gearkassen er af typen 6-trins manual.

Den nye platform er lettere og stivere end tidligere Type R modeller. Bilen har adaptive støddæmpere, der konstant tilpasser sig kørselssituationen, baseret på data den henter fra tre G-sensorer, der er placeret ved A-stolperne og foran bagakselen.  

 

TYPE-R Hot Lap - Nürburgring
Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen