Connery

HiFi streamingtjeneste vælter nettet med en flodbølge i aften.

Daft Punk, Jay Z, Rihanna og Kanye forudsiger en tidebølge.

HiFi streamingtjeneste vælter nettet med en flodbølge i aften.

UPDATE: 

"Jimi Hendrix once said: Music doesn't lie." Lyder det fra Alicia Keys.

Lanceringen af musiktjenesten TIDAL, kommer formentlig til at gå over i historien. TIDAL præsenterede virksomhedens medejere, en stjernerække af musikstjerner: Coldplay, Rihanna, Daft Punk, Alicia Keys, Calvin Harris, Drake, Usher, Arcade Fire, Deadmau5, og Beyoncé har sluttet sig til Jay Z i ejerkredsen

"Dette er den første kunstnerejede musiktjeneste - vi vil gå ud videre end det kommercielle. Vi vil musikken"

----

Hvis ikke du allerede har set det, at dine favorit mainstream-kunstnere fra hele verden pusher en ny streaming-tjeneste - så bliv klogere her.

TIDAL relauncher i en stor del af verden lige nu. En af drivkræfterne bag tjenesten er Jay-Z, og han har fået et enormt hold af kendisvenner, til at markedsføre tjenesten. I dag.

Bag dagens fremstød står blandt andet Jay Z, Beyoncé, Kanye West, Daft Punk, Coldplay, Madonna, Nicki Minaj, Alicia Keys og Usher. Stjernerne skiftede tidligere i dag, deres profilbilleder til "Tidal-blue", med teksten: #TIDALforALL.

ANNONCE
TIDAL

Hvad er TIDAL?

TIDAL hævder at være den første hi-fi og tabsfri musicstreaming service, med over 25 millioner tracks, 75.000 musikvideoer, og redaktionelt indhold. TIDAL er forudsætningen for alle, der sætter pris på kvalitet, på ethvert niveau. Og for alle der har lyst til at lytte til musik, som den er skabt til at lyde, af artisterne.

ANNONCE

Altså hævder TIDAL at være en streamingtjeneste, der kombinerer det bedste fra alle musikkens kroge, og samler op på de ting, som vi tidligere er gået til WiMP, Spotify, iTunes, Deezer, Youtube, VIMEO m.fl. for at streame. (TIDAL i øvrigt nært beslægtet med WiMP-tjenesten).

Priserne for TIDAL, bliver $9.99 (ca. 70 kr.) for standardlyd og $19.99 (ca 140 kr.) for Lossless High Fidelity lydkvalitet (Som er den lækre af dem, afspillet i FLAC eller ALAC), men de første 30 dage er altså gratis prøvetid, som vi kender det fra lignende tjenester.

Om bølgen hiver mange med ud i det blå hav, bliver spændende at se. Du kan tjekke det ud her: TIDAL.com

Tror du TIDAL bliver det nye blå?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce