Connery

Her er verdens dyreste is

Dubai har fået en ny isbutik - nu med lidt gulddrys!

Her er verdens dyreste is

Hvis du ikke lige føler for at hive en liter-is med hjem fra supermarkedet, men i stedet vil udover det sædvanlige, så burde du nok overveje en tur til Dubai - hvis du altså lige har en god bunke plovmænd, du lige brænder for at spendere på ingen tid. 

Folk har altid haft sjov med at sige, at alting i Dubai er dækket i guld - men nu er joken faktisk blevet en realitet. I hvert fald hos den nyåbnede chocolaterie/isbutik Dubai’s Scoopi Café på Al Wasl Road. 

Hvorfor er denne isbutik så værd at nævne? Det skal jeg sige dig - den sælger verdens dyreste is ved navn 'Black Diamond'.

I hvert fald hvis du regner pr. scoop og sådan afregner de på caféen. Hvad skal du så slippe for sådan en lille mundgodte? 

Intet mindre end 816 dollars pr. scoop - det svarer til ca. 5546 danske kroner

ER isen så pengene værd? Lad os studere indholdet. 

Selve isen er fremstillet af af følgende, eksotiske ingredienser: Madagascar-vanille, Iransk saffran og sort trøffel fra Italien. Som 'krymmel' eller prikken over i'et har skaberen Zubin Doshi valgt at drysse isen med spiselige 23-karats guldflager.  

Isen serveres i en ret eftertragtet Versace-skål med dertilhørende designer-ske, som du selvfølgelig får lov til at beholde. 

Men er den prisen værdig? Ingrediens-kombinationen lyder decideret vammelt, men hvem ved. Kontakt os gerne, hvis du har været dernede for at pleje dit ego og dermed kan give en vurdering! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce