Connery

Her er 2017-udgaverne af Audi A5 og S5

Velkommen til næste generation A5!

Audi vender tilbage med en opdateret A5, til næste år. Den kommende model er både længere og bredere end nuværende, og designmæssigt minder de utroligt meget om den nuværende bølge af nytilkomne Audi-udgaver.

Både A5 og S5 er selvfølgelig fuldpakket med lækkert luksusudstyr, og hvis vi skulle begynde at liste det hele op, ville vi aldrig bliver færdige, så lad os bare liste hurtigt videre til det, som vi alle helst vil vide: Performance!

A5

A5 Coupé bliver lanceret med fem forskellige motorer. To TFSI-udgaver og tre TDI-udgaver. Deres output kommer til at spænde fra mellem 190 hestekræfter og op til 286 hestekræfter. I forhold til tidligere modeller, yder de op til 17% mere i motorerne, og bruger, op mod, 22% mindre brændstof. 

S5

S5 har er blevet velsignet med en nyudviklet 3.0 TFSI-motor, der er en højtydende turbo V6'er. Den yder 354 hestekræfter, 21 mere end forrige model. Det tager S5'eren fra 0-100 kilometer i timen, på blot 4.7 sekunder. Ydermere klarer den dette, mens den kører op mod 13,7 kilometer literen. Det er ikke helt skidt!

Du kan læse mere om A5 og S5 i magasinet Audi Illustrated.

ANNONCE
Her er 2017-udgaverne af Audi A5 og S5
Del

Seneste nyt

Annonce