Connery

Her bor VM-stjernerne i Brasilien

Se hvilke hoteller de største bor på

Vi ved godt at det er deres spil der er det primære, men selvføglelig skal man også bo godt, når man er på fodboldferie. Og hvilke af de glorværdige fodboldspillere bor egentligt bedst? Vi har trukket lidt i nogle oplsyninger som hotel- og rejseportalen www.trivago.dk har fundet frem..
ANNONCE
Her bor VM-stjernerne i Brasilien

Holland

De orangeklædte fodboldspillere fra Holland kan finkæmme teknikken og nyde 5-stjerners luksus på Caesar Park Ipanema i Rio de Janeiro. Her kan RobbenVan Persie og de øvrige hollændere indtage morgenmaden med en majestætisk udsigt over hav og strand.
ANNONCE
Her bor VM-stjernerne i Brasilien

England

Et kvarters køretur derfra finder man Rooney og det engelske mandskab. De engelske VM-spillere lader nemlig op til kampene på The Royal Tulip, som blandt andet tilbyder swimmingpool, sauna, træningslokale og tennisbaner. Fodboldtræningen vil finde sted på det nærliggende Brazilian Army Physical Training Centre.
ANNONCE
Her bor VM-stjernerne i Brasilien

Italien

Et godt stykke nord for Rio de Janeiro, i Porto Seguro, kan de azurblå italienere med blandt andre Balotelli i spidsen boltre sig i parkerne ved Portobello Resort Hotel, en grøn oase med en kridhvid sandstrand. Benzema og hans franske holdkammerater bor på Hotel JP i Ribeirão Preto, også kaldet ”Det brasilianske Californien” på grund af den økonomiske velstand og det gode klima. Hotellet giver spillerne muligheden for at drage fuld nytte af solen med tre swimmingpools, samt tennis-, volley- og naturligvis fodboldbaner.
ANNONCE

De vilde

Et par af VMs helt store favoritter har ikke fundet de tilgængelige hoteller gode nok, og har derfor bygget deres egen camp. Det gælder blandt andet Joachim Lövs tyske tropper, som har bygget Campo Bahia - et skræddersyet træningsområde og hotel på kysten i Bahia. En anden af favoritterne,Messis Argentina, har valgt at holde til omkring Atletico Mineiro Training Center i byen Vespasiano ved Belo Horizonte. Iniesta og de øvrige regerende spanske verdensmestre har valgt at gøre Alfredo Gottardi ’Caju’ Training Centre i Curitiba til holdets base under slutrunden, mens de brasilianske værter og Neymar kommer til at opholde sig på det brasilianske fodboldforbunds officielle træningsanlæg, Granja Comary, i Teresópolis – tæt på Rio de Janeiro.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce