Connery

Heat

Statham spytter den ene film ud efter den anden - Heat lyder ikke helt dårlig

Actionfilm fans er heldige i år; Jason Statham er stjerne i Heat, en film baseret på romanen af samme navn af William Goldman. Få dog ikke dine Heats blandet sammen. Dette er en genindspilning af en 1986 film med Burt Reynolds, ikke 1995 De Niro / Pacino (eller 1972 filmen med Sylvia Miles!)
ANNONCE
Heat

Sin City

Heat er historien om en gambling narkoman, der er flyttet til Las Vegas. Her tager han et sikkerhedsjob for at betale for hans dårlige vane. Hvis du har været i Las Vegas, vil du vide, at byen har en unik atmosfære, og det viser sig ofte at være stjernen i enhver film, der foregår der. Heat kan meget vel inspirere dig til at besøge Sin City, så sørg for at du har forberedt dig på et sted som Online-Casino.dk først!

Goldmans oprindelige manuskript fra 1986 er blevet opdateret, og det vil være interessant at se, hvor trofast den nye version er i forhold til bogen. Romanen fra 1985 har hovedpersonen, Nick Escalante, reklamerende for sine ydelser på de De Gule Sider som en "ledsager", det lyder uskyldigt nok, men "voldelig bodyguard" ville være tættere på sandheden. Escalante bruger knive og andre skarpe genstande (snarere end pistoler) med ødelæggende effekt.
ANNONCE
Heat

Plot

Det simple, men mærkværdigt bevægende plot er baseret på ønsket fra Escalante om at få skrabet nok penge sammen til at trække sig tilbage til Venedig. Det der står i vejen for ham, er hans manglende evne til at stoppe med at gamble på det rigtige tidspunkt. På trods af hans noget foruroligende arbejde, er han en underlig moralsk karakter, villig til at hjælpe andre i nød. Til sidst finder han et job hos en millionær, der ønsker undervisning i, hvordan man bliver hård og selvsikker.
ANNONCE
Heat

Original Film

1986 film var noget af en skuffelse for Goldman fans. Roger Ebert gav det kun to stjerner, og mens han erkendte Goldman overordnede arbejde, bemærkede han manuskriptet ikke var hans bedste indsats. Ebert roste Burt Reynolds præstation, men han følte, at løftet fra de tidlige scener blev svigtet af et alt for forudsigelig klimaks.
 
Goldman nægtede at kommentere på filmen i sine erindringer, benævnte juridiske årsager, og det forekommer sandsynligt, at han føler et bedre job kan gøres med tilblivelsen af den næste film fra en af sine romaner denne gang. 82 år gammel skal han være temmelig sikker på det, for at ville blive involveret i dette projekt igen. Hans talrige filmmanuskripter omfatter Butch Cassidy og Sundance Kid, som han vandt en Oscar for i 1969, samt filmen, der stopper en generation fra at gå til tandlægen, Marathon Man (1976) med Laurence Olivier og Dustin Hoffmann
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce