Connery

HBOs Westworld har stærkt underholdningspotentiale

Kan den overtage pladsen efter Game of Thrones?

HBOs Westworld har stærkt underholdningspotentiale

Mens Game of Thrones er i fuld gang med at skyde optagelserne til deres kommende syvende sæson må fans af serien snart erkende, at epoken er ved at nå til sin ende – efter to sæsoner mere er pladsen åben hos HBO som den mest populære serie, og Jonathan Nolans nye serie Westworld er godt på vej.

Det fjerde afsnit i serien er klar på HBO Nordic i dette øjeblik, men hvis du ikke har været sent oppe eller tidligt ude af sengen, så kan jeg afsløre, at tingene for alvor begynder at eskalere.

Westworld er længe blevet hypet til at være Game of Thrones’ arvtager, hvilket er nogle voldsomt store sko at udfylde – specielt taget i betragtning af, at disse to serier ikke kan sammenlignes. Mens Game of Thrones er m

Westworld viser en perfekt kombination af western-genren med futuristiske elementer, som danner en fornem symbiose omkring det meget indviklede narrativ og mystiske småhistorier. Hele serien følger det enorme historie-univers, hvor forskellige småhistorier starter forfra hver dag, så godt betalende gæster kan slippe deres indre lyst frem i et open-world-spil i virkeligheden.

Dilemmaet omkring kunstig intelligens og menneskets behov for at opfylde primitive behov giver grobund for nogle interessante, filosofiske overvejelser og en lang række makabre såvel som seksuelle eskapader i en verden, hvor du kan gøre, hvad du vil.

Tanken om, "hvad ville du gøre, hvis du havde en måned i en western-verden, hvor du kan gøre hvad du vil, hvor du vil og med hvem du vil?" er en interessant tanke og sætter nogle spændende tanker i gang under sit forløb. 

Efter fire afsnit lægger serien et godt fundament for uanede muligheder i den historiske udvikling, og vi sidder fortsat klar foran skærmen hver mandag!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce