HBO annoncerer ny Game of Thrones-miniserie kaldet 'Conquest & Rebellion'

Nyt fra Westeros.18. september, 2017 - kl. 08:52
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Mens vi måske skal vente op til 2 år på at se den ottende og sidste sæson af Game of Thrones, har HBO sørget for, at vi får lidt at tygge på i ventetiden. De har netop løftet sløret for en ny mini-serie i Game of Thrones-universet - Conquest & Rebellion.

Serien vil blive en animeret lille sag, som kigger nærmere på hændelserne, som leder op til historien i første sæson af Game of Thrones. Handlingen vil tage sit udgangspunkt i Valyria’s Last Scion, og starter med at kigge nærmere på House of Targaryen. 

Seriens karakterer får blandt andet lagt stemmer af Nikolaj Coster-Waldau, Sophie Turner, Aidan Gillen, Conleth Hill og Pilou Asbæk.

Måden at få fingrene i serien på er dog lidt mere avanceret - du skal nemlig forudbestille Game of Thrones sæson 7 på Blu-ray eller DVD for at få serien med. Skulle du have interesse i at friske din hukommelse op på Westeros' historie, så er sæsonen på markedet omkring december 2017.

Se en trailer til serien herunder:

Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen