Connery

Havana Club x Selección de Meastros [Konkurrence]

Selección de Maestros er resultatet af de 6 cubanske rommestre, Maestro Roneros, samlede know-how. Nu giver vi muligheden for at du kan vinde denne smagsoplevelse

Er du til en god rom, en af slagsen der nydes i godt selskab i herrerummet, med afdæmpet musik og en god cigar? Så kig lige med her.

Havana Club x Selección de Meastros [Konkurrence]

Mesterlig rom

Selección de Maestros er resultatet af de 6 cubanske rommestre, Maestro Roneros, samlede know-how. En Maestro Ronero står typisk i lære i 15 år før han får ansvaret for romproduktionen på Cuba. Rommen udvælges allerede ved destillationen til lagring på særligt udvalgte fade for at udvikle karakter og intensitet. 

Ved slutningen af sidste lagringsproces, omkring et årti senere, går alle Maestros Roneros sammen for at vælge de romfade, der tilsammen skaber den bedste og ønskede rom. Således blendes disse fade så farve, aroma, smag og alkoholstyrke passer og rommen tappes herfra direkte på flaske. Den unikke afslutningsproces ”The Cuban Barrel Proof”, giver rommen sin enestående aromatiske bouquet og exceptionelle kvalitet. 

Der er ingen regler for aldersbenævnelsen af en rom. Alderen kan både være fra den yngste eller ældste dråbe i blandingen. Når Havana Club angiver alderen på deres rom er det altid ud fra den yngste dråbe, men hos flere konkurrenter er dette ikke er tilfældet.  

ANNONCE

Selección de Maestros farve har en varm rav nuance, med en dyb rød glød. Aromaen har en let duft af ristet pecan nød, karamel og krydderier. Derefter følger sød tobak og vanilje som resultatet af lang lagring på fad. Smagen er til trods for den høje alkoholprocent rund og kompleks med en fyldig smag af kakao, kaffe, sød tobak og tørrede svesker. 

Selección de Maestros bør nydes ren i et cognacglas, evt med en god cubansk cigar.

Selección de Maestros kan købes i Føtex i uge 50, 51 og 52 til 349 kr. 

ANNONCE

Vind en flaske

Her er din mulighed for vinde en lækker flaske af mesternes udvalg, inklusive et glas at nyde den af og en god Cohiba cigar.

Alt du skal gøre er at besvare spørgsmålet i konkurrenceformularen herunder. 

Betingelser:

Konkurrencen løber til fredag 19/12 kl 12.00 - Vinderen trækkes blandt de rigtige besvarelser.

For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år, vi kontakter vinderen umiddelbart efter udløbet af konkurrencen, for at få bekræftet oplysninger.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce