Connery

Har du tænkt på hvad din digitale arv er?

Et nyt erhverv er muligvis ved at skyde op, i halen på de sociale medier

ANNONCE

Det er ikke sikkert, at du har tænkt over hvordan dit digitale eftermæle ser ud. Altså - hvad sker der når man googler dig efter din død?

Måske er det mere et spørgsmål de efterladte står med, men skal man tro Den Digitale Bedemand, er der altså masser af måder, at sørge for en digital begravelse.

ANNONCE

Bedemandsforretning Egon Jensen & Søn er Danmarks første digitale bedemand, der hjælper med afdøde med en værdig afsked på sociale medier som Facebook, Twitter og Instagram. Sønnen Martin Jensen, der er idémageren bag konceptet, udtaler:

”I dag har vi ikke bare ét men to liv. Jeg tager hånd om dine kæres digitale efterliv, så det bliver både værdigt og personligt, når de logger af for sidste gang.”

Martin er 35 år gammel og søn af Egon og Karin Jensen, der tidligere var indehaver af ”Bedemandsforretning Egon Jensen & Søn”. I 2010 overtog Martin Jensen familieforetagendet på Hvidovrevej og omdøbte det til “Din Digitale Bedemand”. 

Nu tilbydes både almindelige bedemandstjenester samt digitale tjenester. Egon hjælper dog stadigvæk til på daglig basis og tilpasser sig den digitale hverdag med syvmileskridt (alderen taget i betragtning). Martin har siden 12-årsalderen hjulpet til en forældrenes forretning, og har derved fået faget ind med modermælken.

I  den nye video fra ”Den Digitale Bedemand” uddyber og viser Martin, hvordan en digital bedemand fungerer i praksis.

Kontroversielt? Ja helt bestemt, men efter lidt tilvænning giver det fin mening at sige farvel med maner (se eksempler i videoen)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce