Connery

Gulddreng smider masken - for real, denne gang?

Et sjældent kig på pladebranchens PR-spinderi.

DR3 har i dag premiere på deres nye doku-serie Gulddreng vs. Malte. 

I en serie på fire afsnit følger DR3 Gulddreng, ansigtet bag Malte Ebert og hele holdet af af pladeselskabsfolk der støtter op om projektet. De fire afsnit har samtidig premiere på dr.dk/tv. 

Hele serien er et spændende kig bag facaden, på det seneste års største popfænomen herhjemme. Det er ikke så meget det, at Gulddreng er en karakter, men mere introduktionen til manden bag, og alle de tanker der er smidt i processen, der er det interessante ved denne historie. 

I løbet af dokumentaren, står det klart, at Malte gerne vil tage livet af Gulddreng på et eller andet tidspunkt, men hvornår er ikke let at blive klog på. På et tidspunkt kunne man tro, at det var noget der skulle være sket i DR's første program med Gulddreng "Første gang med Gulddreng", men det virker til at der er blevet taget andre beslutninger i sidste øjeblik, hvorfor det er fedt at se DR følge det første glam-program op, med noget der har en smule mere substans. 

Som altid med DR3, har vi at gøre med et super velproduceret og seværdig dokumentar-ish stykke videoproduktion, og hvad enten du hader eller elsker Gulddreng, eller hører til i "Hvem er Gulddreng"-kategorien, er det bestemt et kig værd. 

Du finder doku-serien Gulddreng vs. Malte, ved at følge dette link. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce