Connery

Guinness rekorder #3

Rekorder blandt unge og gamle.

Hvem af os har ikke drømt om at kunne noget, som ingen andre kan? Her en række guinness rekorder, som viser den yngste, som har opnået noget specielt, og den ældste.
Guinness rekorder #3
Yngste milliardær:

Hvem har ikke drømt om at få en rigtig god idé og tjene milliarder af kroner på denne. Den yngste milliardær, er den amerikanske Jerry Yang, og han er medstifter af internetsøgemaskinen Yahoo! I en alder af 29 år, i 1998, rundede Jerry Yang den første milliard på kontoen. I 1994 begyndte han at lave en liste over sine favorithjemmesider, sammen med sin studiekammerat David Filo. Dette medførte senere, at de lavede en guide til hele internettet. I 1994 fandt de frem til, at siden skulle hedde Yahoo (Yet Another Hierarchical Offcious Oracle).
ANNONCE
Guinness rekorder #3
Yngste student:

Den yngste student er Michael Keaeney, som i en alder af 10 år og 4 måneder havde taget en grad inden for videnskab. Han startede som 6 årig i 1990, og var som sagt færdig, som 10 årig.

Når han ikke sidder på skolebænken, har han interesser som alle andre børn på hans alder. Han elsker at fordrive tiden med fodbold og computerspil, desuden elsker han også at rejse. I fremtiden håber Michael på at blive studievært for et uddannelses program for unge.
ANNONCE
Guinness rekorder #3
Yngste nr. 1 solo rapper på US-Charts:

Her taler vi om en, I sikkert allesammen kender, nemlig Lil' Bow, som i en alder af blot 14 år toppede US-Charten. Allerede da han var 3 år gammel, drømte han om at blive rapper, og 3 år senere begyndte han at optræde med rap, og 6 år efter var han en anerkendt rapper. Hans mor sætter altid hans hår, og han elsker Gucci tøj. Man må sige, han har fået smag for tingene i en tidlig alder.

Yngste sportskommentator:

Denne bør også nævnes i denne række af rekorder. Zach Spedden kommenterede i en alder af 10 år 9. inning i et baseball kamp på radiostationen WHAG 1410 AM i Maryland. Han fik dog lidt hjælp med det tekniske af den "normale" speaker Chris Dusel.
ANNONCE
Guinness rekorder #3
Ældste Baseball spiller:

Leroy Robert Paige spillede for Kansas City A-hold i den amerikanske liga i en alder af 59 år. Hans karriere lyder på 40 år, hvor han var kendt for sine optrædener på banen som kaster.

Ældste kvindelige marathonløber:

Jenny Wood-Allen var hele 90 ½ år, da hun gennemførte sin sidste marathon til det kendte London Marathon. Hun gennemførte marathonen på 11 timer og 34 minutter. Ikke en imponerende tid, men hendes alder taget i betragtning er det ret godt gået.

Hun løb sin første marathon i en alder af 71 år på trods af hendes doktors frarådning. Hendes søns kommentar til hendes beslutning om at løbe marathon var; "Mor du kan ikke engang fange en bus, hvordan skal du så kunne gennemføre en hel marathon?", men det gjorde hun altså.
ANNONCE
Guinness rekorder #3
Ældste billist:

Da jeg læse det, her blev jeg næsten bange for at færdes i trafikken, for verdens ældste billist var ikke mindre end 104 år gammel, og der var faktisk ikke 1, men 2, der opnåede at få fornyet kørekortet i den alder.

Der er tale om Fred Hale, som fik fornyet sit i 1995, og kørte til sin 108 års fødselsdag, han har endvidere rekorden som den ældste mand nogensinde. Den anden der er tale om, er Layne Hall, hans alder er dog lidt uvis, da kørekortet siger, at han kørte til han blev 109 år gammel, men i hans dødsattest står der 105 år. Under alle omstændigheder var han 104 år, da han senest fik fornyet sit kørekort.
ANNONCE
Guinness rekorder #3
Ældste kvinde, der har lavet "Loop the loop":

Hende her burde lige nævnes, selvom det ikke er meget information, man finder om hende. Hun har i en alder af 95 år, siddet som passagerer i et fly mens det har udført et "Loop-the-loop". Hendes kommentar efter oplevelsen: "Meget fredfyldt".
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce