Gratis webinar: Lær fra de bedste, at redigere fotos til Instagram

Løft dit instagram-niveau



19. marts, 2017 - kl. 15:42
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Hvis du er som de fleste, har du en Instagram-konto, hvor du fra tid til anden uploader et billede, der er så godt at det får ekstra opmærksomhed - det game i sig selv kan være meget afhængighedsskabende, men hvordan sikrer man egentlig at holde en god linje og kvalitet på sine fotos? 

Det har Adobe sat sig for at gøre mere tilgængeligt, ved at invitere en række dygtige instagram-fotografer ind, for at lære fra sig. 

 

Hver tirsdag frem til den 4. april, afholder Adobe nemlig deres Coffee Break Sessions, hvor fotointeresserede ganske gratis kan få tips fra nogle af de mest populære Instagram-fotografer. Det foregår virtuelt, hvor fotograferne vil gennemgå deres arbejde step-by-step og svare på spørgsmål.

Over de fem sessions kan man få indsigt i følgende fotografer, der tilsammen har mere end 700.000 følgere på Instagram: @jonnajinton, @airpixels, @mortenordstrom@sofiesund og @juusohd.  

 

”Vi glæder os rigtig meget til at afholde vores allerførste Coffee Break Session, hvor alle kan komme bagom scenen hos nogle af tidens dygtigste Instagram-fotografer. Formålet er at vise, hvordan man kan skabe magiske fotos i Lightroom og Photoshop, selvom man ikke er professionel fotograf,” siger Anna Rose, marketingchef for Adobe Creative Cloud Individual i Norden.

 

Næste session finder sted tirsdag den 21. marts klokken 19.30 - online ved Adobebehindthescenes.com

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen