Gran Turismo gaming i din lokale Hi-Fi Klubben

Oplev gaming med lyd i verdensklasse

9. november, 2017 - kl. 15:49
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

 
Hi-Fi Klubben går op i god lyd, det ved vi alle - men var du klar over, at de også har fokus på gaming-oplevelsen? Hvis ikke, er der god mulighed for at opleve, hvor vild du egentlig kan gøre en konsoloplevelse hjemme i stuen, hvis du besøger Hi-Fi Klubben i morgen...
 
"I Hi-Fi Klubben elsker vi lyd, god lyd vel at mærke! Uanset, om det er musik, film eller spil, så er lyden helt afgørende for oplevelsen. Hidtil har spil, eller gaming, været til stede lidt sporadisk i vores butikker, men i hele denne uge til og med fredag den 10. november, er du inviteret til at komme ind i alle vores butikker og opleve gaming på et fedt system i et af vores demorum.
 
Gran Turismo Sport
For at sparke gaming i gang for alvor i Hi-Fi Klubben afholdes der i uge 45 en gaming-uge, hvor du kan komme ind og prøve det helt nye Gran Turismo Sport i en fed hjemmebiograf. Der er præmier at vinde til ugens hurtigste i hver lokal butik, men ikke nok med det så har de smidt en præmie i puljen til den hurtigste tid i landet. Det betyder, at når butikkerne lukkes fredag den 10. november, så kåres en vinder af præmien bestående af en hjemmebiograf med projektor, lærred, højttalere, surroundreceiver og en PlayStation 4 Pro! Det betyder dog ikke, at du skal være en pro-gamer for at være med. Alle aldre, piger, drenge og forældre er velkommen til at deltage i denne enestående oplevelse.
 
Den hurtigste person i butikken!
I hver butik får personen med ugens hurtigste tid den lækre Arctis 3 hovedtelefon fra SteelSeries, der lader dig opleve dine spil med surround sound og sidder behageligt på hovedet under selv de længste gaming-sessions.
 
 
Besøg din lokale Hi-Fi Klubben butik i denne uge, og deltag i konkurrencen om det ultimative gamer-setup. 
Se mere her
 
 
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen