Connery

Gør vaping personligt med MODs

Pimp din e-cig!

Det har aldrig været så populært at ryge e-cigaretter, som det er nu. Man kan på den ene eller anden måde gøre det mere personligt og sjovt at dampe ved at vælge en farverig e-cigaret eller udskifte diverse dele. Du kender måske ikke begrebet “MOD” og ved måske ikke særligt meget om, hvad man egentlig kan med en e-cigaret for at gøre oplevelsen bedre. Du får her nogle tips til, hvordan man kan pimpe sin e-cigaret og bedre udnytte potentialet af den.  

ANNONCE

Hvad er et MOD?

MOD er en forkortelse for det engelske “modify” eller “modifier”, som betyder, at man med et MOD kan modificere - tilpasse. Tidligere havde man tilpasset MODs til det ekstreme ved for eksempel at implementere lys og andre gimmicks, som gjorde e-cigaretten til et multifunktionelt værktøj.

I dag forstås et MOD som en personlig e-cigaret, der er større end almindelige e-cigaretter, og som også har flere indstillingsmuligheder, ofte mere power og en række andre fordele.

ANNONCE
Gør vaping personligt med MODs

Tilpas din e-cig med personlige dele

Der findes et hav af forskellige MODs på markedet, og nogle forhandlere sælger MODs uden mundstykke, sådan at man selv kan samle og sammensætte sin personlige e-cigaret. Smoke-it.dk er et eksempel på én af de forhandlere, der giver dig som damper mulighed for at vælge og fravælge elementer til din e-cigaret. På hjemmesiden finder man MODs i alle afskygninger - i forskellige prisklasser, stile, størrelser og meget mere.

Et klassisk og oldschool MOD er Eleaf iPower, som fås i et trælignende design og giver nogle helt særlige 60’er vibes. Man kan vælge MOD præcis efter eget ønske og ikke mindst eget behov.

ANNONCE

Skru op for “wow-effekten”

Skal man pimpe sit MOD til det ekstreme og virkelig skrue op for lir, gear og “wow-effekt”, bør man gå efter nogle af sværvægterne inden for MODs. De kraftigste MODs, man kan få, kan yde omkring 220 watt. I de fleste tilfælde er en større watt-effekt lig med varmere og mere damp samt stærkere smag.

MODs er ofte også dyrere end normale e-cigaretter, fordi de ganske enkelt tilbyder mere. Går man op i sin dampning, er et MOD anbefalelsesværdigt, men er man førstegangsdamper, eller vaper man kun en sjælden gang i mellem, bør man starte med mindre modeller. Vær også opmærksom på, at stærkere enheder med mere power slides hurtigere op. Coilet brænder hurtigere ud, og E-væsken forbrændes også i et højere tempo.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce